Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Pálffyovci: Saskiu už majú doma!

Pálffyovci sa po 45 dňoch včera konečne dočkali Zobraziť galériu (8)
Pálffyovci sa po 45 dňoch včera konečne dočkali

BRATISLAVA - Exhokejista Žigo Pálffy (34) a jeho manželka, moderátorka Andrea Pálffy-Belányi (30), si včera okolo poludnia, po mesiaci a pol z nemocnice odviezli domov svoju prvorodenú dcérku Saskiu.

Prvýkrát si tak šťastní rodičia mohli svoje dieťatko vychutnať do sýtosti v súkromí vlastného bytu...

Žigo Pálffy však do večera nedal o svojom šťastí vedieť ani vlastnému otcovi. „Ešte som v práci a neviem o tom nič. Po práci pôjdem na pivo. Hádam večer zavolajú,“ prezradil Novému Času pán Pálffy včera okolo 19. hodiny. Zároveň povedal, že ak to bude možné, dnes alebo zajtra pôjde svoju vnučku pozrieť.

Malá Saskia sa narodila 2. januára 2007 o 9.25 hodine. Prišla na svet predčasne, cisárskym rezom a pri narodení vážila tri kilogramy a merala 50 centimetrov. Pre zdravotné problémy strávilo dievčatko prvé dva týždne života v inkubátore na oddelení intenzívnej starostlivosti, napojené na prístroje. „Naša radosť je, samozrejme, veľká, ale trochu opatrná, lebo Saskia sa narodila o pár týždňov skôr. Verím, že o niekoľko dní alebo o pár týždňov bude všetko v poriadku,“ povedala Andrea krátko po pôrode.

Z nemocnice Andreu prepustili už 8. januára, no Saskia si tam poležala celých 45 dní. Jej prepustenie z nemocnice oddialila aj chrípková epidémia, ktorá na Slovensku vypukla... A tak si Pálffyovci mohli naďalej užívať len ukradnuté okamihy v nemocnici. Ale odvčera je tomu koniec! Saskia je konečne doma.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu