Pondelok7. október 2024, meniny má Eliška, Elisa, zajtra Brigita

Miss Intercontinental Manová: Večery trávi s inými!

Katarína Manová Zobraziť galériu (7)
Katarína Manová

BRATISLAVA - Miss Intercontinental Katarína Manová (20) má naozaj tolerantného frajera! Jej Mirovi (22) neprekáža, že Katka v médiách vyhlasuje, že ich vzťah je už minulosťou, a dokonca ani to, že navštevuje nočné žúry, na ktorých sa búrlivo zabáva s inými mužmi.

Uplynulú nedeľu si takto vychutnávala priazeň notorického sukničkára Jana Novotného (29)...

Správy o tom, že sa misske rozpadol triapolročný vzťah, sa rozšírili rýchlosťou svetla. „Nie je to pravda, stále sme spolu. Kríza sa objaví v každom vzťahu, ale nerozišli sme sa,“ oponuje si vo vyhláseniach blondínka, ktorá prednedávnom vyplakávala pre médiá, že ju priateľ Miroslav opustil práve na jej meniny. „Bola to nafúknutá informácia, stále sme spolu,“ tvrdí aj Miro. Prečo potom trávia večery oddelene? „Mám veľa práce, dokončujem diplomovku,“ vysvetľuje Katkin partner.

Príležitosti zaskočiť zaňho sa preto v nedeľu večer chytili milionár Jan Novotný s kamarátmi, ktorí sa kráske počas semifinále Tanečnej horúčky venovali až-až. S jedným z milionárových pobočníkov sa počas prestávok v živom vysielaní pravidelne vetrala na čerstvom vzduchu. „Sú to kamaráti, poznám ich len veľmi krátko,“ hovorí o pánskej spoločnosti plavovláska a jej priateľ dodáva, že svojej Katke na sto percent verí. Dokedy?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu