Pondelok7. október 2024, meniny má Eliška, Elisa, zajtra Brigita

Otec Miss Intercontinental kašle na súdy!

Otec krásky sa súdom vyhýba Zobraziť galériu (8)
Otec krásky sa súdom vyhýba

BRATISLAVA - Má zrejme iné povinnosti! Otec tohtoročnej Miss Intercontinental a zároveň šéf Pezinských tehelní Ján Man sa už roky súdi s poslancom Mestského zastupiteľstva v Pezinku Miroslavom Kolárom za kritický článok týkajúci sa skládky odpadu.

A hoci žalobu podal práve Man, na súdy odvtedy kašle. Zatiaľ nebol na jedinom pojednávaní a nedostavil sa ani na to včerajšie, ktoré sa konalo v Bratislave. „Ešte v roku 2001 som napísal článok o pezinskej skládke odpadu, ktorá nespĺňa stanovené podmienky. Každé smetisko by malo stáť aspoň tri kilometre od ľudských obydlí, Manova skládka je umiestnená iba tristo metrov od historického centra Pezinka,“ vysvetľuje Kolár. Podnikateľovi však článok zrejme nedal spávať, a tak na poslanca podal žalobu za poškodenie dobrého mena.

Súdny spor sa ťahá už niekoľko rokov a hoci sa poslancovi podarilo súd vyhrať, Man sa odvolal a v spore sa pokračuje ďalej. No kým sa mestský poslanec poctivo zúčastňuje na každom pojednávaní, Man s jeho advokátom zatiaľ neprišli ani jediný raz. Nuž, zrejme má otec najkrajšej Slovenky momentálne iné povinnosti.

Otec Miss Intercontinental kašle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu