Pondelok7. október 2024, meniny má Eliška, Elisa, zajtra Brigita

Miss Manová: Otec ma drží nakrátko!

Plavovláska si od otca vždy musela všetko zaslúžiť. Zobraziť galériu (6)
Plavovláska si od otca vždy musela všetko zaslúžiť.

BRATISLAVA - Víťazka svetovej súťaže krásy Miss Intercontinental Katarína Manová (20) z Pezinka priznáva, že nič v živote nedostala zadarmo a všetko si musela doslova vydrieť.

Aj od otca, úspešného podnikateľa Jána Mana, ktorý má pod palcom Pezinské tehelne , si musela peniaze zaslúžiť. Aký vzťah má kráska s prísnou hlavou rodiny?

„Otec je prísny, ale mám s ním výborný vzťah,“ prezrádza krásna Pezinčanka. V domácnosti Manovcov sa nikdy neriadili heslom „prvú výplatu treba minúť do haliera“, práve naopak - a k tomu viedli aj Katku. „Keď som pred dvoma rokmi vyhrala 10-tisíc dolárov za umiestnenie v súťaži Miss Junior Open, otec mi ich zobral a uložil na účet. A dostala som mesačný limit, koľko môžem vybrať,“ zdôveruje sa kráska, ktorú otec vo financiách drží nakrátko dodnes. A to aj napriek dobre prosperujúcemu rodinnému podniku...

Peniaze, ktoré študentka ekonómie v týchto dňoch zinkasuje za prvenstvo vo svetovej súťaži, vraj poputujú tiež do rúk živiteľa rodiny. „Otec mi určite dá peniaze na účet, aby som ich neminula na handry,“ smeje sa Katka. „Otca poslúcham a rešpektujem, je starší a dám si od neho vždy poradiť,“ priznáva blondínka, ktorú ako pätnásťročnú práve otec vyslal študovať do Ameriky.

Ján Man si svoju dcéru stráži ako oko v hlave, a tak misska rožky vystrkovať veľmi nemôže. To len pezinskí aktivisti sa s podnikateľom „pobijú“ v súdnej sieni pre rozporuplné smetisko už dnes.

VIETE O KATARÍNE MANOVEJ NIEČO VIAC? OZVITE SA NÁM!
Miss Manová: Otec ma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu