Nedeľa22. september 2024, meniny má Móric, zajtra Zdenka

Ťahá na rekord? Päť týždňov po pôrode má postavičku ako lusk!

Selma Bair sa k pôvodnej figúre dopracovala za neuveriteľne krátky čas. Zobraziť galériu (5)
Selma Bair sa k pôvodnej figúre dopracovala za neuveriteľne krátky čas. (Zdroj: SITA)

BENÁTKY – Ako hviezda prvotriednej veľkosti! V takom duchu na 68. ročníku medzinárodného filmového festivalu v meste na vode zažiarila už aj americká herečka Selma Blair (39). Jej krivky totiž za päť týždňov prešli priam zázračnou premenou – po tehotenstve niet ani stopy!

Vo svetlách reflektorov za rekordne krátky čas! Hoci väčšina prominentných mamičiek sa po pôrode mediálnych kuloárov stráni aj niekoľko mesiacov, Selma Blair v kariére nijako nezaháľa. Odkedy priviedla na svet svojho potomka Arthura Sainta ubehlo len neuveriteľných päť týždňov. Herečka však za ten čas svoje krivky vyformovala do pôvodného tvaru. Štíhla ako pred tehotenstvom ovládla červený koberec!

Elegancia a glamour – práve tieto dve slová dokonale vystihujú luxusný styling, v ktorom Selma zažiarila na premiére snímky Dark Horse. V dlhej červenej róbe s véčkovým výstrihom na chrbte pôsobila ako pravá dáma. Šmrnc jej však nechýbal ani na popoludňajšej tlačovej konferenci, na ktorú dorazila v zelených šatách s dĺžkou tesne po kolená. Jej krivky v obidvoch outfitoch vynikli dokonale.

Selma Blair
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Aj keď Selmu jej priateľ, módny návrhár Jason Bleick, nesprevádzal, prvorodený synček po jej boku chýbať nesmel. Informovala o tom aj svojich nasledovníkov v sieti Twitter. A prostredníctvom svojho profilu zanechala milencovi zaľúbený odkaz: „V Benátkach kvôli snímke Dark Horse s bábätkom Saint. Sv. Christopher, ochraňuj nás. Ocko, čoskoro sa uvidíme doma. S láskou, S.B.“ Zdá sa teda, že tmavovláska momentálne ani nemôže byť šťastnejšia. A je to na nej aj patrične vidieť!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu