Nedeľa22. september 2024, meniny má Móric, zajtra Zdenka

Jessica Alba dva týždne po pôrode: Už je štíhla ako prútik!

Jessica Alba sa od druhého pôrodu po prvýkrát objavila na verejnosti Zobraziť galériu (8)
Jessica Alba sa od druhého pôrodu po prvýkrát objavila na verejnosti (Zdroj: isifa)

SANTA MONICA – Sotva opustila brány pôrodnice, už sa opäť môže pochváliť závideniahodnou figúrou. Jessica Alba (30) vo formovaní kriviek očividne zaradila kozmickú rýchlosť. Od pôrodu síce ubehlo len zopár dní, na jej postavičke však po tehotenstve niet ani stopy. Ako to len robí?

A bruško je preč! Hoci sme si za posledné mesiace zvykli na Jessicu ako na oslnivú tehuľku, dnes pôsobí dojmom, akoby ani nerodila. Odkedy priviedla na svet svoju druhú dcérku Haven Garner Warren, prešli len dva týždne. Hollywoodska kráska však už prevetrala svoje popôrodné krivky na verejnosti. V ležérnom štýle a držiac staršiu ratolesť za ruku, ako za „starých“ čias.

Ak jej aj zostalo z tehotenstva nejaké to kilečko navyše, herečka rozhodne vie, ako ho šikovne zamaskovať. Na minulotýždňovej prechádzke s dcérou Honor totiž zvolila jednoduché maxišaty s gumičkou zvýrazňujúcou štíhly driek. Boky prekryla denimová košeľa, nohy predĺžili sandále s platformou. Jessica vyzerala skrátka sviežo a v skvelej forme!

Či za premenou hereckej hviezdy stoja poctivo schudnuté kilogramy alebo len šikovne zvolené oblečenie, posúďte sami. Isté však je, že Jessica už pred samotným pôrodom mala podrobný plán, ako svoju postavu vráti späť do pôvodného tvaru. „Budem cvičiť každý deň 45 minút,“ dušovala sa začiatkom mesiaca v magazíne Lucky. A ako sa zdá, svojho zámeru sa naozaj drží!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu