Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Dcéra Halle Berry: Trauma z vlastného otca!

Halle Berry Zobraziť galériu (7)
Halle Berry (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Problémy medzi americkou herečkou Halle Berry a jej bývalým partnerom Gabrielom Aubrym ohľadom spoločnej výchovy ich dcéry Nahly sa podľa viacerých nemenovaných zdrojov z herečkinho okolia začali ešte pred minuloročnými Vianocami.

Prvé problémy sa objavili niekoľko dní pred Vianocami, keď kanadský model prišiel vyzdvihnúť dvojročnú Nahlu. "Plakala, kopala a vrieskala. Držala sa nôh svojej matky a nechcela odísť preč," uviedol pre magazín People nemenovaný zdroj, podľa ktorého sa Berry snažila dcéru upokojiť, avšak Aubry začal byť netrpezlivý.

"Zobral Nahlu a nasilu ju naložil do auta," dodal zdroj s tým, že herečka sa po tomto incidente veľmi nahnevala. Iný zdroj prezradil, že podobné situácie sa zopakovali viackrát, pričom po jednej z návštev u otca mala Nahla traumu. Herečkina hovorkyňa sa k týmto tvrdeniam nevyjadrila. Zdroj blízky Aubrymu však pre People uviedol, že tieto obvinenia sa nezakladajú na pravde.

"Tí, ktorí Gabriela dobre poznajú, našťastie týmto tvrdeniam neveria," vyhlásil zdroj. Spor medzi Berry a Aubrym sa dostal na verejnosť po tom, čo model 30. decembra požiadal o uznanie otcovstva Nahly a spoločné opatrovníctvo. V súdnych záznamoch uviedol, že on a herečka už podpísali dokumenty ohľadne otcovstva dcéry, ktorej priezvisko je Aubry.

Štyridsaťštyriročná herečka na to zareagovala vyhlásením, že je rozhodnutá bojovať o výlučné opatrovníctvo, pretože si myslí, že Nahla by nebola v opatere otca v bezpečí. Halle Berry začala chodiť s Aubrym v novembri 2005, ich dcéra sa narodila 16. marca 2008. Pár sa rozišiel v apríli minulého roku. Informáciu zverejnila webová stránka people.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu