Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Halle Berry bojuje o dcéru: S bývalým rozpútala vojnu!

Halle Berry Zobraziť galériu (7)
Halle Berry (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Herečka Halle Berry je pripravená ísť na súd, aby si tam vybojovala výlučné opatrovníctvo svojej dvojročnej dcéry Nahly. Jej bývalý priateľ Gabriel Aubry totiž súd v Los Angeles požiadal o jej spoločné opatrovníctvo.

„Halle má obavy o vývoj dieťaťa v prípade starostlivosti otca počas akéhokoľvek dlhšieho časového obdobia a je pripravená podniknúť všetky kroky, aby ju ochránila,“ uviedla herečkina hovorkyňa pre magazín People. Aby mala 44-ročná Halle Berry čas na vyriešenie problému s opatrovníctvom, zrušila svoju avizovanú účasť vo filme New Year's Eve, v ktorom ju nahradila Katherine Heigl. „Halle vždy poskytovala svojej dcére bezpečie a všetko to, čo potrebovala. Dcéra je jej prioritou číslo jedna. Halle a Gabriel tvorili pár, no od ich rozchodu sa o dcéru starala výlučne ona,“ dodala herečkina hovorkyňa.

Tridsaťpäťročný kanadský model Gabriel Aubry 30. decembra požiadal o uznanie otcovstva Nahly, o ktorú sa chce s Berry striedavo starať. V súdnych záznamoch uviedol, že on a herečka už podpísali dokumenty ohľadne otcovstva Nahly, ktorej priezvisko je Aubry. Halle Berry začala chodiť s Aubrym v novembri 2005, ich dcéra sa narodila 16. marca 2008. Pár sa rozišiel v apríli minulého roku. Informáciu zverejnila webová stránka people.com.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu