Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Rybníčkova exmilenka Andrea Chabroňová dostala padáka

Andrea Chabroňová Zobraziť galériu (13)
Andrea Chabroňová

BRATISLAVA - Čistky v STV sa začali pekne zostra! Podľa rozhodnutia súčasného šéfa televízie Branislava Zahradníka sa totiž trasú stoličky pod mnohými známymi tvárami. A o svoj flek v estévečkárskej relácii Blesk už prišla dokonca aj plavovlasá Andrea Chabroňová (25), bývalá milenka prvého muža STV Richarda Rybníčka.

„Reláciu Blesk sme zrušili kvôli nízkej sledovanosti a nenaplneným očakávaniam,“ vysvetlil Chabroňovej padáka v Blesku súčasný šéf estévečky Branislav Zahradník. Aj napriek snahe televízie udržať reláciu nad vodou a zmenám v obsadení dramaturga i vysielacieho času, čísla ukázali relácii červenú. „Neviem o tom, že by sa relácia rušila, nikto mi to neoznámil,“ reagovala prekvapene Andrea Chabroňová na informáciu Nového Času o tom, že sa končí vysielanie každodennej relácie o domácich i zahraničných zaujímavostiach.

Ešte stále síce ostáva moderátorkou šoubiznisového formátu Extra, no zatiaľ nevedno, či sa jej podarí udržať si aspoň toto miesto. Reláciu Blesk by mal v septembri na obrazovkách nahradiť nový program s názvom Relax, ktorý bude prinášať užitočné informácie. Podľa informácií zo zákulisia však STV s plavovláskou na tento flek neráta.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu