Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Priateľka riaditeľa STV Andrea Chabroňová randila s neznámym mužom

Andrea Chabroňová Zobraziť galériu (12)
Andrea Chabroňová

GATTENDORF/ BRATISLAVA - Láske medzi riaditeľom Slovenskej televízie (STV) Richardom Rybníčkom (36) a Andreou Chabroňovou 25) je zrejme koniec! Pôvabnú moderátorku nachytal Nový Čas na večernej prechádzke s neznámym mužom! A aby ich nikto nevidel, randili v rakúskom mestečku Gattendorf..

Je štvrtok 18. mája. Moderátorka STV Andrea Chabroňová o pol siedmej večer vychádza zo svojho bratislavského bytu. V uličke za rohom stojí zaparkované auto Mitsubishi Lancer s košickým evidenčným číslom. Andrea sa obzerá a nenápadne nasadá do auta. Muž, ktorý šoféruje, smeruje s ňou k hraničnému priechodu Jarovce. Dvojica je po necelej polhodinke jazdy v rakúskom mestečku Gattendorf. Zastavujú na odpočívadle pre kamióny a kráčajú do najbližšej reštaurácie. Asi sa im tam nepáči, pretože už o pár minút z podniku vychádzajú a vyberajú sa na prechádzku tichými uličkami. Asi po hodine romantického randenia sa vracajú k autu a vyrážajú smerom do Bratislavy.

Krátko pred desiatou hodinou večer vystupuje moderátorka pred bytovkou. Neznámy šofér však nezastavuje priamo pred vchodom, ale za rohom - opäť v tmavej uličke... Podľa ešpézetky patrí auto košickej firme obchodujúcej so softvérom a počítačmi. Kto je záhadný muž, s ktorým trávila priateľka šéfa verejnoprávnej televízie štvrtkový večer? A prečo toľké tajnosti? Odpovede plavovlasej krásky hovoria za všetko. Chabroňová najprv tvrdí, že to bol jej bývalý kolega, no následne túto verziu vyvracia: „To som nebola ja! Večer som tam určite nebola. S niekým ste si ma zmýlili.“ Nezmýlili... Nečakané odhalenie nemilo prekvapilo aj samotného Richarda Rybníčka. K chúlostivej situácii sa odmietol vyjadriť.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu