Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Robo Opatovský vydá nový album 11. 11. 2011

Robo Opatovský
Robo Opatovský (Zdroj: PR)

Po šesťročnej prestávke pripravil Robo Opatovský pre svojich fanúšikov veľkú platňu s kompletne novým pôvodným repertoárom. Aj pri jej názve sa pohral s číslami, dostala meno 2012.

Opatovského poznajú jeho priaznivci ako výborného interpreta klasického swingového repertoáru či vianočných evergreenov, paralelne s touto kariérou však tvorí, produkuje a nahráva aj vlastný popový repertoár. Jeho zatiaľ posledný radový album V tom zvláštnom sne vyšiel v roku 2005, no aj odvtedy už vyprodukoval sériu hitov - Niečo máš, Piatok, baladu 2012 alebo dueto s Monikou Bagárovou Prší. Všetky sa nachádzajú na Robovom najnovšom albume nazvanom 2012.

„Vyjde síce ešte v roku 2011, no verím, že hudba z neho zaujme a celý rok 2012 sa bude o nej rozprávať,“ hovorí s úsmevom Opatovský.

Zatiaľ sa to podarilo pesničke Karibik, ktorú nahral s Michalom Šepsom – o tej sa doslova a do písmena viac hovorilo ako sa hrala v rádiách. Šeps pri nahrávaní tejto skladby porušil zmluvu so svojím vydavateľom a ten trval na jej stiahnutí z rozhlasového vysielania. Fanúšikovia ju teraz prvýkrát objavia na albume 2012 Roba Opatovského.

„Chcel som, aby celá platňa bola po všetkých stránkach moderná a súčasná – od aranžmánov pesničiek, cez pozitívne texty až po fotografie a obal,“ dodáva Robo. „Výnimkou je len skladba Tvoj hlas, ktorá je o rozchode, o krátkom období, keď sa moja manželka na mňa nahnevala a odišla k rodičom.  Porozprával som ten príbeh, ktorý sa môže stať každému ženatému chlapovi, textárovi Michalovi Mifkovičovi a on ho vložil do textu tejto piesne.“

Nový album 2012 uvedie Robo Opatovský na trh v deň  s netradičným dátumom – 11. 11. 2011.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu