Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Najznámejšia škôlkarka sa popri koncertnom turné pripravuje aj na Halloween

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Hanička a Murko)

Na konci septembra sa vybrala naša najznámejšia škôlkarka Hanička na jesenné koncertné turné. Sprevádza ju jej nerozlučný kamarát - kocúrik Murko - a veselá družina, do ktorej patria veľká kamarátka Kajka, bábka Žabka a maskoti v životnej veľkosti Capko, Opička a Červík. Ich jesenné turné je práve v polovici a návštevníci im zatiaľ robia veľkú radosť.

“Náš program, do ktorého sme k Haničke a Murkovi a ich veľkej kamarátke Kajke doplnili aj zvieracích maskotov, mal premiéru pred rokom a deti si ho veľmi obľúbili,” informuje scenáristka a režisérka Lucia Zimanyiová. Predstavenie nesie podtitul 'naozaj detská pesničková show', keďže v ňom kombinujeme bábky a zvieracích maskotov, čo sú prvky, ktoré sú deťom v škôlkarskom veku mimoriadne blízke,” dopĺňa.

Stovky detí, ktoré zatiaľ jesenné predstavenie videli, by určite súhlasili. Mnohé pesničkové hity, ktoré majú na youtubovom kanáli Haničky a Murka desiatky miliónov videní, už stihli zľudovieť a tak pesničky ako Autá, Ika-tika-gymnastika, či Ihrisko, vytvárajú skutočnú koncertnú atmosféru. Hlavní hrdinovia - báky - a zvierací hostia v životnej veľkosti zase posilňujú divadelnú stránku tohto predstavenia.

Najznámejšia škôlkarka sa popri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Hanička a Murko)

Vstupenky na Predpredaj.sk.

“Predstavenie trvá hodinu, čo je pre malé deti pomerne dlhý čas na udržanie pozornosti,” vysvetľuje Lucia Zimanyiová. “Preto je program vystavaný tak, aby sa v ňom priebežne menili hostia a aby sa doňho deti mohli zapájať. Obľúbené je mečanie a kvákanie spojené s poskakovaním, tanec, beh, “lietanie”, napodobňovanie rôznych zvieratiek, áut, diskutovanie o športoch, či obľúbených jedlách. Všetko témy, ktorými sa malé deti denne zaoberajú,” dodáva Lucia.

Najbližšie môžete koncert Haničky a Murka vidieť tento víkend v Komárne a v Krásne nad Kysucou. V novembri ešte táto veselá družina navštívi Nové Mesto nad Váhom, Nitru, Banskú Štiavnicu, Bratislavu a Šamorín. Popri koncertovaní však nezabúdajú ani na blížiaci sa Halloween.

“Vieme, že na jeseň sa malé deti tešia na zdobenie tekvíc a vyrábanie rôznych ozdôb v štýle Halloween, takže aj u nás sa tejto tradícii každý rok venujeme,” informuje Martin Zimanyi, autor pesničiek Haničky a Murka. “Pre našich fanúšikov sme zložili pesničky o jeseni, o Halloweene a tiež o šarkanoch a každý rok pre ne pripravujeme veselé videá o tom, ako sa Hanička a Murko pripravujú na výzdobu, testujú rôzne halloweenovské rekvizity a zažívajú pri tom kopec zábavy. Zapája sa do toho aj naša dcéra Hanka, ktoré je už školáčka, ale s našou veselou dvojicou sa vždy rada zabaví,” dopĺňa.

Vstupenky na Predpredaj.sk.

Najznámejšia škôlkarka sa popri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Hanička a Murko)

Ak máte možnosť, príďte sa aj vy zabaviť s najznámejšou škôlkarkou Haničkou a s najpopulárnejším fialovým kocúrikom Murkom naživo na ich koncerty. A ak práve nekoncertujú blízko vášho domu, nezabudnite ich sledovať na sociálnych sieťach, kde najbližšie uvidíte aj ich nové zážitky spojené s Halloweenom. A nemusíte sa báť, sľubujú, že budú skôr smiešne ako strašidelné.

Vstupenky na koncerty kúpite v sieti Predpredaj.sk.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu