Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Lakatošová čaká bábätko!

Silvia Lakatošová sa na úlohu mamičky veľmi teší. Zobraziť galériu (8)
Silvia Lakatošová sa na úlohu mamičky veľmi teší.

BRATISLAVA - Konečne priletel bocian aj k nim! Silvia Chovancová-Lakatošová (32) sa stane po prvýkrát mamičkou! Narodenie dieťaťa bude očakávať spolu s dlhoročným priateľom a od jesene minulého roku aj manželom Paľom Chovancom (39).

„Áno, čakáme bábätko,“ prezradili manželia šťastnú zvesť. Dvojica sa na ratolesť tešila už dlhšie, Silvia v posledných týždňoch o inom nerozprávala. Dnes je už všetko jasné: bývalá misska je v desiatom týždni tehotenstva! „Som neuveriteľne šťastná! Dokonca aj presne viem, kedy sa to stalo. Hovorí sa, že žena tieto veci vytuší,“ prezradila pre týždenník Plus 7 dní.

Manželia sa zo spoločného dieťatka môžu radovať po dvanástich rokoch spoločného života. „Konečne mi nosí tašky s nákupom, je veľmi zlatý,“ vraví na adresu ich dlhoročného vzťahu budúca mamina. Zoznámila ich pred Vianocami 1993 spoločná kamarátka, dramaturgička Gabika Drobová. „Okamžite sme jeden druhému padli do oka a krátko po tom sme spolu začali chodiť,“ prezradil Chovanec.

Ich vzťah mal aj búrlivé obdobia. V roku 2001 sa „definitívne“ rozišli, no dnes to označujú len za väčšiu prestávku. „V našom vzťahu ich bolo viac. Ani počas nich sa však naše cesty úplne nerozišli a vždy sme spolu výborne vychádzali,“ vysvetlil budúci otecko. Teraz už len vyčkať na príchod bociana. Plánovaný prílet má na prelome mesiacov júl a august.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu