Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Johnny Depp sa chce odsťahovať z Francúzska

Johnny Depp Zobraziť galériu (6)
Johnny Depp

PARÍŽ - Udalosti ostatných týždňov vo Francúzsku poriadne vystrašili Johnnyho Deppa, ktorý tam žije. Pohľad na horiace autá a rozzúrené hordy prisťahovalcov zapôsobili na amerického herca do takej miery, že chce z krajiny galského kohúta odísť.

„Nemôžem zostať v nepokojnom a rozvrátenom Francúzsku,“ vyjadril sa Johnny, ktorý žije na juhu krajiny spolu so svojou francúzskou manželkou Vanessou Paradis a dvoma deťmi. Na slnečnú Riviéru sa presťahoval z Los Angeles, aby na nej našiel pokoj. Rušné L. A. totiž považoval za mesto plné násilia. Za pravdu mu dávali aj tamojšie občianske nepokoje z roku 1992, pri ktorých zahynuli desiatky ľudí.

Pred dvoma rokmi sa navyše hviezda Pirátov Karibiku vyjadrila o rodnej Amerike ako o „blbom decku“, teraz však svoju rétoriku mení. „Je nenormálne, keď podpaľovanie áut je formou štrajku. Prišiel som do Francúzska, aby som mal jednoduchší život. Teraz je to však úplne iné. Neviem, ako sa z toho Francúzi dostanú,“ povedal 42-ročný Johnny. Výsmešne vyznieva aj fakt, že Francúzi sa v roku 1992 počas nepokojov v Los Angeles chvastali, že u nich sa nič také nemôže stať. Tohtoročná jeseň ich – ako aj Johnnyho - však poriadne vyviedla z tohto omylu. Otázkou už len ostáva, kedy sa herec zbalí aj s rodinou a odletí za oceán.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu