Pondelok30. september 2024, meniny má Jarolím, zajtra Arnold

Vanessa, kedy ma požiadaš o ruku?

Johnny Depp s Vanessou Paradis Zobraziť galériu (10)
Johnny Depp s Vanessou Paradis

PARÍŽ - Už sedem rokov žije hollywoodska hviezda Johnny Depp s modelkou Vanessou Paradis (32). Majú dve deti, no ešte stále nie sú zosobášení. Ani jednému z nich to však neprekáža. Johnny hovorí, že škoda by bolo pokaziť krásne manželkino priezvisko!

Herec, ktorého poznáme z mnohých filmov, napr. Pirát Karibiku, Nožnicovoruký Edward, Hľadanie krajiny-nekrajiny či práve uvádzaného snímku Charlie a továreň na čokoládu sa pritom uzákoneniu svojho nemanželského zväzku nebráni. "V každom ohľade žijeme ako zosobášený pár. Máme dve deti (šesťročnú Lily-Rose a trojročného Jacka) a Vanessa je ženou môjho života. Keby však navrhla, aby sme sa zosobášili, ani sekundu by som neváhal," hovorí 41-ročný Johnny. Vzali by sa aj vtedy, keby ich o to požiadali ich deti, buď teraz, alebo neskôr, dodáva herec.

Keďže ich dvom ratolestiam na takej formalite asi veľmi nezáleží, pár ostáva žiť tak ako doteraz. Za dostatočný dôvod nič na tom nemeniť považuje Johnny Depp aj manželkino "umelecké" priezvisko Paradis (Raj). "Bolo by hanbou zničiť jej priezvisko! Vanessa Paradis je krásne, priam dokonalé. Paradis-Depp už nevyzerá pekne..." hovorí Pirát Karibiku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu