Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Johnny Depp: Divoký milovník

Johnny Depp Zobraziť galériu (5)
Johnny Depp

BRATISLAVA - Neodolateľná je v bestselleri Joanne Harris nielen čokoláda, ktorú v malom francúzskom mestečku varí záhadná kráska Vianne Rocher, neodolateľný je aj spurný tulák, Cigán Roux, ktorého hrá americká megahviezda Johnny Depp (42).

Stane sa Vianniným milencom. Aký je vlastne cigánsky milovník Depp mimo strieborného plátna?

Ženy Johnnyho Deppa označujú za najpríťažlivejšieho muža planéty, magazín Empire ho zaradil medzi 100 najväčších hviezd v dejinách filmu. Hercova kariéra iba stúpala od štartu vo filme Nočná mora v Elm Street (1984) a najmä po úspechu v Nožnicovorukom Edwardovi (1992). Jeho život však taký žiarivý nebol.

Depp bol dlho závislý od kokaínu a ópia. ,,Kokaín som nikdy nemal rád," hovorí o tom slávny narkoman, ,,ale ópium je niečo iné. Je to nebezpečné, pretože je to také príjemné. Je ľahké prepadnúť tomu." Hviezdny herec skončil s drogami, keď sa mu narodila dcéra. Terajšiemu, už 7-ročnému vzťahu s matkou jeho dvoch detí, francúzskou herečkou a speváčkou Vanessou Paradis (32), však predchádzalo toľko búrlivých lások, že by mu mohol závidieť aj Casanova. Kvôli Kate Moss bol v roku 1994 dokonca zatknutý, pretože pri hádke s ňou opitý a zdrogovaný rozmlátil luxusný apartmán v newyorskom hoteli.

Depp teraz žije s Vanessou a ich dvomi deťmi vo Francúzsku. Z ožrana a feťáka, pred ktorého nočným podnikom v Los Angeles zomrel na predávkovanie jeho najlepší kamarát - herec River Phoenix, je zodpovedný otec. S rodinou trávi všetok voľný čas. ,,Najdlhšie som bol preč 17 dní. Myslel som, že sa zbláznim od clivoty," požaloval sa. A čuduj sa svete, odkedy divoký Depp usporiadane žije s Vanessou, ženám sa zdá ešte príťažlivejší.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu