Utorok22. október 2024, meniny má Sergej, zajtra Alojzia

Jojkárky to rozbalili: Sťahovali si výstrihy a ukazovali bradavky!

Rozšantené jojkárske redaktorky Orviská, Ducká a Poláčiková. Zobraziť galériu (44)
Rozšantené jojkárske redaktorky Orviská, Ducká a Poláčiková.

BRATISLAVA – Odviazali sa! Jojkárske redaktorky Alexandra Orviská (26), Petra Poláčiková (26) a Nora Hamar-Ducká (31) to na štvrtkovej charitatívnej akcii s názvom Noc splnených prianí poriadne roztočili.

Redaktorky jojkárskych Promi Novín, ktoré sa vo štvrtok večer stali na chvíľu modelkami, si spomínané charitatívne podujatie poriadne užili. Po tom, čo sa na móle predviedli v úlohe modeliek, to rozbalili na následnej after párty, kde si vyhodili z kopýtka.

Trio Orviská, Poláčiková a Ducká sa rozšantilo tak, že mu neprekážalo vzájomné bozkávanie sa na verejnosti. Ba čo viac, nechýbali ani dotyky intímnych partií či sťahovanie výstrihov, o čom sa môžete presvedčiť v našej GALÉRII. Alexandra dokonca ukázala bradavku, pretože si pod priesvitný čierny top neobliekla podprsenku.

Okrem jojkárok sa po móle prešli aj manželky veľvyslancov. Tie predviedli nádherné šperky, pričom jeden z nich si neskôr mohli návštevníci akcie vydražiť. Peniaze z dražby boli určené pre hendikepovaného Mareka Hodora, ktorému sa aj vďaka tomu splnil sen - dostal špeciálne odľahčený invalidný vozík.

Počas galavečera si prítomní hostia mohli vychutnať aj módnu šou návrhárky Jany Pištejovej, ktorá sa nechala inšpirovať 50. rokmi. V jej šatách sa predviedli moderátorky Zlatica Puškárová a Lenka Šóošová, herečka Lucia Rózsa–Hurajová, či modelka Lucia Senášiová. Večerom moderátorsky sprevádzala Erika Barkolová.

Ako to na akcii vyzeralo? Pozrite si fotografie v našej GALÉRII!

 



Noc splnenych priani - modna prehliadka


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu