Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Piráti oboplávajú celý svet

Keira Knightley bude kapitánkou lode v európskych moriach. Zobraziť galériu (8)
Keira Knightley bude kapitánkou lode v európskych moriach.

LONDÝN - Piráti Karibiku rozširujú svoje pole pôsobnosti takmer na celý svet! Hollywoodski herci Johnny Depp (41), Orlando Bloom (28) a ich očarujúca kolegyňa Keira Knightley (20) totiž chcú oboplávať na plachetnici skoro celú zemeguľu.

Všetky tri hviezdy filmového neba sa spolu chcú zúčastniť na Ocean Race - jachtárskych pretekoch okolo sveta. Plaviť sa budú na lodi Čierna perla, pomenovanej rovnako ako koráb vo filme Piráti Karibiku. Dobrodružnou plavbou chcú herci zároveň spropagovať film Dead Mans Chest, ktorý je voľným pokračovaním Pirátov Karibiku a do kín sa má dostať v budúcom roku.

Riaditeľ štúdií Walta Disneyho Richard Cook je nápadom nadšený. "Vďaka propagácii na jachtárskom maratóne budú kiná pri premietaní filmu zaplavené vlnami filmových nadšencov," nádeja sa Cook. Herci sa na Čiernej perle nebudú plaviť naraz, ale v štafete. Najprv spôsobí rozruch v európskych moriach Keira Knightley, po nej sa na austrálskom a juhoafrickom úseku kormidla zmocní Orlando Bloom a do Brazílie by mal jachtu doviezť Johnny Depp. Herci sa musia pred vyplávaním na trasu dlhú 43-tisíc kilometrov podrobiť zvláštnemu výcviku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu