Pondelok30. september 2024, meniny má Jarolím, zajtra Arnold

Rok 2004 patril Johnnymu a Scarlett

Johnny Depp Zobraziť galériu (15)
Johnny Depp

LONDÝN - Starý harcovník Johnny Depp (41) a zástupkyňa nastupujúcej hereckej generácie Scarlett Johannsson (20) sú podľa ankety agentúry WENN najlepšími hercami uplynulého roka.

Mladá herečka, ktorá divákov zaujala stvárnením nespokojnej manželky vo filme Stratené v preklade, sa zároveň stala i najlepšou novou celebritou na hviezdnom nebi šoubiznisu.

J. Depp zase svojich fanúšikov v končiacom sa roku nadchol filmami Tajomné okno, kde si zahral vraha a Finding Neverland, príbehu o Petrovi Panovi. V hlasovaní o najlepší film však neuspel ani jeden z filmov víťaznej hereckej dvojice. U divákov totiž najviac zabodovalo pokračovanie filmu Quentina Tarantina Kill Bill Vol. 2. Na násilie sa však filmoví fanúšikovia chodia radi pozerať zrejme iba do kina.

V televízii ich láka niečo iné. Spomedzi televíznych seriálov totiž vyhral Sex v meste. Medzi spevákmi triumfoval raper Eminem, ktorý sa tento rok pripomenul vydaním nového albumu Encore a najlepšou speváčkou sa stala Kelis. Titul najlepšej skupiny získali Scissor Sisters.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu