Nedeľa7. júl 2024, meniny má Oliver, zajtra Ivan

Vášnivá Jessica Simpson: Je ako sexuálna výbušnina!

Jessica Simpson Zobraziť galériu (11)
Jessica Simpson

SAN FRANCISCO – Loví v nesprávnych vodách? Americkej speváčke Jessice Simpson (29) lezie samota na mozog. Čím však nástojčivejšie hľadá chlapa, tým je to jedna katastrofa za druhou. Na jej nepodarených avantúrach si bulvárna tlač rada zgustne. A to najmä vďaka jej bývalým, ktorí nevedia držať jazyk za zubami!

Po rozvode so spevákom a príležitostným hercom Nickom Lacheyom (36) hľadala Jessica útechu v náručiach rôznych mužov. Romániky mala s komikom Danom Cookom (38), hráčom amerického futbalu Tonym Romom (30) či spevákom Johnom Mayerom (32). A práve posledne menovaný si priveľmi pustil ústa na “špacír“. „Tá ženská je ako droga a drogy nie sú dobré, ak ich beriete priveľa,“ zvolil čudné prirovnanie spevák pre časopis Playboy. „Cítil som sa z nej, akoby som bol na cracku, sexuálne to bolo šialené. Bolo to ako sexuálny napalm!“

Či ide o kompliment alebo výčitku, ťažko povedať. Speváčka zrejme bude patriť k tým temperamentnejším, mala by si však pozornejšie vyberať, koho si pustí do spálne! Hádam jej nový priateľ, s ktorým “randí“ od mája, bude vo vyjadreniach k jej sexuálnym výkonom diskrétnejší. Ide o bývalého hráča amerického futbalu Erica Johnsona (34).

Jessica síce nevydala v poslednej dobe album plný hitov, darí sa jej však s úspešnou reality show na hudobnom kanály VH1. Hoci sa momentálne teší z nového vzťahu, jej fanúšikovia stále dúfajú, že s bývalým manželom Nickom Lacheyom opäť nájdu k sebe cestu.



V Hollywoode letia džínsy. Chcete vedieť aké? Čítajte tu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu