Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Toto je Adamovičova nemanželská dcéra!

Jozef Adamovič Zobraziť galériu (4)
Jozef Adamovič

BRATISLAVA - Presne deväť rokov sa pokúšal herec Jozef Adamovič (65) ukrývať pred verejnosťou pikantné fotografie z jeho súkromia.

Fotografie, na ktorých je spolu so svojou milenkou, vtedy ešte dvadsaťštyriročnou Miroslavou A. a mesačnou nemanželskou dcérou Jozefínkou. Z obrovskej love story zostal iba popol. A tieto fotky!

Dvojici zaľúbencov, hercovi Adamovičovi a Hriňovčanke Miroslave sa v roku 1995 narodilo dievčatko. Adamovič sa pred deviatimi rokmi spolu s milenkou o vytúžený plod lásky vzorne staral v obci Hriňová pri Detve. Svoju dcérku kočíkoval, prebaľoval, zobúdzal sa i vstával s ňou. Dokonca sa priznal k otcovstvu.

Ilúzia šťastného vzťahu sa rozplynula po dvoch mesiacoch od narodenia Jozefínky. Známy predstaviteľ Mórica Beňovského dal vtedy milenke i dcérke zbohom! "Oznámil mi, že ide pre nás zabezpečiť lepší život. Čakala som, no on sa nevrátil," hovorí Miroslava A. Pre Nový Čas zároveň potvrdila autenticitu fotografií: "Neviem síce odkiaľ ich máte, ale áno, sme to my: Jozef, Jozefínka a ja."

Nemanželskú dcérku videla v tom čase naživo aj manželka Adamoviča Božidara Turzonovová. "Jozef a Božidara boli pred Slovenským národným divadlom a ona sa nadchýnala nad malou. Hovorila, aké zlaté dieťa. On jej odvetil - veď je moje. Čo bolo potom, neviem," spomína Miroslava.

Božidara Turzonovová sa teraz k manželovej aférke vyjadruje len opatrne: "Načo toľko vzrušenia? O čo vlastne ide? Nebudem sa k tomu vyjadrovať!" A aká je súčasnosť? Miroslava A. i Jozef Adamovič sa súdia o výživné. Súd zatiaľ nedospel k žiadnemu rozhodnutiu.

"Chcem iba slušný život pre svoju dcérku. Tak ako sa Jozef postaral o svoje dve vlastné dcéry, mohol by sa postarať aj o svoju nemanželskú, ktorú kedysi tak miloval," dodáva. "Ja platím na dieťa dosť. Na alimenty nemám, takže nechápem, prečo sa vôbec súdime," povedal nedávno Adamovič.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu