Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Jozef Adamovič má nemanželskú dcérku Jozefínku!

Jozef Adamovič
Jozef Adamovič

BRATISLAVA - Deväť rokov ukrýval herec Jozef Adamovič (65) veľké tajomstvo. Jeho minulosť spojená s dnes už 33-ročnou Miroslavou A. zo Stredoslovenska mala zostať pred svetom navždy utajená.

Zo vzťahu herca a recepčnej sa pred deviatimi rokmi narodilo dievčatko - Jozefínka. No veľká love story sa v súčasnosti mení na peklo!

Zúfalá matka sa so známym hercom súdi o výživné! "Nemám voči tejto takzvanej mamičke žiadne záväzky. Zaplatil som všetko, čo som mal. Pred zákonom som čistý," rozhorčoval sa filmový predstaviteľ Mórica Beňovského.

Vzťah Jozefa Adamoviča a Mirky A. bol krásnym príbehom lásky, romanca ako vystrihnutá z telenovely. Mirka ešte ako dvadsaťštyriročná mladá žena pracovala v roku 1995 na recepcii v jednom z hotelov v Hriňovej pri Detve. Ten často navštevoval aj obľúbený herec a v súčasnosti profesor na Akadémii umení v Banskej Bystrici Jozef Adamovič.

"Často s ňou flirtoval, pozýval ju na kávičku, no a potom to prepuklo. O ich vzťahu vedelo celé mesto," spomína si na zakázanú lásku dvojice jej rodák. Po niekoľkých mesiacoch bolo všetkým v Mirkinom rodisku jasné, že bude mamičkou. Zväčšujúce sa bruško prezrádzalo, že na svet sa pomaly pýta plod lásky herca a recepčnej.

"Pán Adamovič často za Mirkou chodil, staral sa o ňu. Môžem potvrdiť, že bol k nej veľmi slušný a galantný," hovorí o stále živých spomienkach pracovník miestneho mestského úradu.

Ich romantický vzťah sa neskončil ani po narodení malej Jozefínky. Šťastný otecko dievčatko kočíkoval a svoju milú zahŕňal darmi. Niekoľko mesiacov nato však všetko stroskotalo. Jozef Adamovič o Jozefínku prestal javiť záujem.

"Stratil sa, zrazu ho nebolo," zhodujú sa Mirkiny susedia. Podľa zistení Nového Času sa Miroslava A. vydala a odsťahovala na Západné Slovensko. Teraz má okrem dieťaťa s populárnym hercom ešte dve deti s iným mužom. Prečo sa skončila ich veľká láska?

"Nebudem sa k tomu vyjadrovať. Je to moja súkromná záležitosť a viac vám nepoviem. Porúčam sa," rázne ukončila telefonický rozhovor pani Miroslava. Ľúbostná romanca mladej ženy a ženatého herca, manžela herečky Božidary Turzonovovej, má dnes dohru pred súdom.

Matka nemanželskej Jozefínky zažalovala Adamoviča za to, že údajne neplatí na dieťa výživné! Pojednávanie bude už o niekoľko týždňov. "Šesť rokov jej riadne platím. Všetko je v poriadku," povedal Adamovič. Na priamu otázku Nového Času, či môže potvrdiť, že malá Jozefínka je jeho dcérou, odvetil:

"Načo to treba potvrdzovať, všetko je potvrdené!" O búrlivom vzťahu Jozefa Adamoviča mlčí aj jeho maželka Božidara Turzonovová: "Nebudem o tom hovoriť." Dnes je isté iba to, že na súde sa Miroslava A. a Jozef Adamovič nebudú sporiť o to, kto je otcom Jozefínky, ale o to, koľko umelec dlhuje na výživnom pre nemanželskú dcéru.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu