Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Superstárista Lenárth: Svadba ho zmenila na nepoznanie!

Filip Lenárth a Zuzka Makranská Zobraziť galériu (12)
Filip Lenárth a Zuzka Makranská

BRATISLAVA/MARTIN – Už je v chomúte! Bývalý semifinalista tretej série SuperStar Filip Lenárth (23) sa pred pár dňami oženil so svojou priateľkou Zuzkou Makranskou, ktorá čaká ich prvého spoločného syna.

Filip Lenárth prezradil v januári pre topky.sk správu, z ktorej sú jeho fanúšičky určite sklamané. „Svadbu chystáme určite. Ak sa všetko podarí, tak zrejme 14. februára na úrade,“ dozvedeli sme sa vtedy od speváka. Hoci mu to minulý mesiac nevyšlo, predsa len je už ženatý. S priateľkou Zuzkou sa zobrali pred pár dňami v Martine.

„Áno, svadba bola 7. marca v Slovenskej Matici. Posedenie sme mali v reštaurácii a potom sme sa zabávali v sále, kde som si zahral aj so svojou kapelou,“ prezradil pre topky.sk Lenárth a pokračoval: „Bola to malá svadba v kruhu rodiny a známych. Asi 30 ľudí.“

Na hostine nechýbal ani brat nevesty - herec Peter Makranský, ktorý je známy z MAFstory a z muzikálu Fontána pre Zuzanu. V súvislosti s radostnou udalosťou v spevákovom živote sme si všimli, že Filip nezmenil iba svoj rodinný stav zo slobodný na ženatý, ale výrazne poupravil vizáž. Keď sme sa ho na to spýtali, len sa zasmial a dodal: „Hej, nechal som si narásť dlhé vlasy.“

 

Ako to vyzeralo na svadbe? Ako zmenil Filip vizáž? To nájdete v našej GALÉRII!

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu