Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Superstárista Filip Lenárth: Chystá svadbu a bude otcom!

Filip Lenárth s priateľkou Zobraziť galériu (7)
Filip Lenárth s priateľkou

BRATISLAVA – Kto by to bol povedal?! Bývalý semifinalista Slovensko hľadá Superstar 3 Filip Lenárth (23) prekvapuje rok po skončení speváckej šou informáciou, že čoskoro vstúpi do chomúta. To však nie je všetko! S priateľkou Zuzkou Makranskou sa čoskoro stanú rodičmi.

Mladý spevák Filip Lenárth, ktorý sa zviditeľnil speváckou šou Slovensko hľadá Superstar 3, sa síce do finále neprebojoval, no jednoznačne zaujal. A rok po súťaži na seba púta opäť pozornosť.

S priateľkou Zuzanou totiž čakajú bábätko. „Budem mať syna alebo dcéru. Zuzka je v 16. týždni tehotenstva. Chceli sme zistiť pohlavie dieťatka, ale doktorka sa vyjadrila záhadne. Povedala, že buď to bude ..., alebo pupočná šnúra,“ so šťastím v hlase prezradil Lenárth.

S priateľkou Zuzkou už majú vybraté aj mená. „Chcel by som mať prvého chlapca, ako asi každý chlap. Ak to bude teda chlapec, tak máme vybraté mená ako Oliver, Maximilián alebo Martin. A ak dievčatko, tak určite Mariannka.“

Filip Lenárth pre topky.sk ďalej prezradil správu, z ktorej budú jeho fanúšičky určite sklamané. Čoskoro totiž pôjde do chomúta. „Svadbu chystáme určite. Ak sa všetko podarí, tak zrejme 14. februára na úrade,“ dodal spevák, ktorý pracuje v košickom rádiu, kde má vlastnú šteklivú reláciu.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu