Štvrtok3. október 2024, meniny má Stela, zajtra František

Barbara Šulíková a Filip Lenárth: Prečo taja, že sú spolu?

Barbara a Filip vraj už nejaký čas tvoria pár, no mladí speváci si chcú svoje súkromie strážiť.
Barbara a Filip vraj už nejaký čas tvoria pár, no mladí speváci si chcú svoje súkromie strážiť. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Speváci zo SuperStar 3 Barbara Šulíková (17) a Filip Lenárth (22) sa dali dohromady!

Iskra medzi nimi preskočila počas semifinále a odvtedy ich vídať dosť často spolu. Dokonca Filip sa údajne mal nedávno rozísť so svojou dlhoročnou priateľkou z Prešova a chystá sa presťahovať za Barbarou do Bratislavy!

Zaľúbenie mladých spevákov potvrdili aj ich bývalí kolegovia zo SuperStar, oni však stále svoj vzťah označujú ako „kamarátsky“. Jeden druhému padli do oka ešte počas semifinále, stretávajú sa aj po vypadnutí zo SuperStar a nevinný románik sa pomaly začal meniť na vážnu známosť!

Filip Lenárth sa nedávno kvôli krásnej Barbare po štyroch rokoch rozišiel so svojou doterajšou priateľkou Zuzkou, s ktorou žil v Prešove. „Áno, viem o tom, že Filip sa so Zuzanou rozišiel,“ prezradila Novému Času hnedooká Barbara, kým Filip tento fakt popieral: „Nerozišli sme sa. Stále sa máme radi.“

Koho vlastne mladý spevák klame a o čo mu ide? Hrá to na dve strany, aby sa v prípade neúspechu v Bratislave mal kam vrátiť? O Filipovi je známe, že je sukničkár, tak obe dievčatá by sa mali mať na pozore.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu