Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Tori Spelling: Nadáva pred svojím synom

Tori Spelling
Tori Spelling (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Donna zo seriálu Beverly Hills 902 10 možno bola sväticou, jej predstaviteľka Tori Spelling je v skutočnosti presný opak. Nadáva na každom kroku a nemieni sa vzdať svojich obľúbených vulgarizmov ani pred deťmi. Herečka totiž verí, že neslušné slová jej pomáhajú správne vyjadriť emócie.



Tori nadáva aj pred svojím ročným synom Liamom a tvrdí, že mu to nemôže uškodiť, pretože ona používa neslušné slová nevinne. „Ja som ten typ malého dievčaťa s podrezaným jazykom, lnadávky hovorím s istou dávkou nevinnosti. Nemusím si dávať pozor na to, čo hovorím, ani pred svojím synom, nie je na tom nič zlé,“ verí Tori.

S manželom Deanom McDermottom teraz čakajú druhého potomka. „Práve som na ultrazvuku zistila, že čakám dievčatko. Dean a ja sme veľmi nadšení. Už máme chlapčeka a teraz budeme mať dievčatko. Už som kvôli nej bola nakupovať v Lola et Moi v Beverly Hills. Bola to fakt zábava. Milujem rúžovú, takže som sa nemohla dočkať, kedy nakúpim tony ružových vecičiek pre malú. Ešte pre ňu nemáme detskú izbičku, ale uvažujeme o tom, že bude v ružovej a čokoládovo-hnedej farbe,“ prezradila Tori v rozhovore pre magazín In Touch.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu