Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Tori Spelling bude sobášiť homosexuálov

Tori Spelling Zobraziť galériu (11)
Tori Spelling

LOS ANGELES - Tori Spelling sa chystá oddávať dvojice. "Áno, je to tak. Som reverendka Tori Spelling a som na to hrdá," uviedla v pondelok 34-ročná herečka na konte MySpace.com, ktoré má so svojím manželom Deanom McDermottom.

Spelling minulý víkend oddala homosexuálnu dvojicu v kalifornskom moteli v Chateau La Rue, ktorý spravuje s manželom v ich seriáli Tori & Dean: Inn Love, ktorý vysiela stanica Oxygen. V utorok o tom informovala jej hovorkyňa Mehan Prophet. "Bolo mi cťou, keď ma dvojica požiadala, aby som ich zosobášila. Oddala som ich na schodoch motela za prítomnosti 40 svadobných hostí, ktorí sedeli v príjemnej atmosfére," píše Spelling.

Herečka sa so svojím manželom zosobášila v máji 2006 a svoje hotelierske povinnosti si zopakujú v druhej sezóne programu, ktorú začnú vysielať 14. augusta. "Bolo nádherné oddať Tonyho a Dexa ako partnerov v láske. Napísali si vlastné manželské sľuby a priestor okolo nich sa tak naplnil láskou, že nezostalo ani jedno oko suché," pokračuje Spelling a dodáva, že bola "veľmi nervózna". "Vystupovala som v divadle, odovzdávala Emmy, ale tohto som sa obávala oveľa viac, pretože do mňa vložili svoju dôveru a ja som ich nechcela sklamať," vysvetľuje.

Spelling spolu s McDermottom vzali do tanca na svadobnej hostine aj svojho 4-mesačného syna Liama. "Všetci traja sme sa zabávali a krútili do rytmu Madonny," hovorí. "Bol to kúzelný večer čistej lásky," dodáva. Spelling účinkovala v televíznom seriáli Beverly Hills 90210, ktorý produkoval jej otec Aaron Spelling. Ten zomrel v júni 2006
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu