Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Tori Spelling je opäť tehotná!

Tori sa o malú chvíľu opäť takto zaoblí. Zobraziť galériu (18)
Tori sa o malú chvíľu opäť takto zaoblí.

LOS ANGELES – Herečka Tori Spelling je znovu tehotná. Hviezda seriálu Beverly Hills 90210 čaká druhé dieťa s manželom Deanom McDermottom len desať mesiacov po prvom pôrode, kedy na svet priviedla syna Liama. Šťastnú novinku médiám potvrdil herečkin tlačový zástupca.

Tori zatiaľ tají, kedy sa má dieťatko narodiť. Každopádne sa na neho teší, pretože pre svojho syna chceli s manželom bračeka alebo sestričku v podobnom veku, aby sa mohli spoločne hrať. A na nové materstvo sa Tori teší - už minulý rok vyhlásila, že sa konečne cíti ako žena a už si nerobí starosti so svojou postavou.

„Keď som bola mladá, riešila som stále ten istý problém - nikdy som nebola dostatočne štíhla. Teraz, keď už mám po tridsiatke, som vydatá, šťastná a mám dieťa, zistila som, že mám zdravú váhu. Nechcem byť ani o kúsok štíhlejšia. Takto to vyzerá dobre," vyhlásila Tori minulý rok počas televízneho interview.

Syn Liam robí obom rodičom veľkú radosť, pretože je veľmi hravý a stále sa smeje. „Snaží sa každého rozosmiať. Keď niečo spraví a vy sa smejete, prestane s tým, pozerá sa na vás a potom to znovu urobí. Úplne si to užíva a je to fakt vtipné! Hovoríme mu opička. Začali sme ho tak volať, keď bol maličký. Ja som vtedy povedala: 'No, ty si taká maličká opička!'. A už mu to zostalo. Teraz reaguje na meno "opička" viac než na meno Liam," priznala Tori.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu