Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Zmierenie Tori Spelling a jej matky bolo vzájomné

Tori Spelling Zobraziť galériu (9)
Tori Spelling

BRATISLAVA - Herečka Tori Spelling, ktorá nedávno porodila svoje prvé dieťa hovorí, že sa so svojou matkou Candy udobrila v posledných týždňoch svojho tehotenstva.

"Bolo to vzájomné," uviedla 33-ročná herečka pre americký magazín Us Weekly. "Naraz sme si zavolali niekoľko týždňov predtým, ako som porodila Liama," hovorí herečka. Na ich 9-mesačnom vzájomnom odcudzení sa vďačne priživoval bulvár. Matka a dcéra sedeli zvlášť, keď minulý rok v auguste na odovzdávaní cien Emmy Awards vzdávali hold slávnemu televíznemu producentovi Aaronovi Spellingovi, ktorý produkoval seriály ako napríklad Beverly Hills 90210, do ktorého obsadil svoju dcéru Tori. Vo veku 83 rokov zomrel minulý rok v júni na mŕtvicu. Okrem iného vytvoril seriály Charlieho anjeli, či Dynastia.

Candy Spelling bola v pôrodnej sále, keď jej dcéra cisárskym rezom porodila 2,2 kilogramu vážiaceho Liama Aarona McDermotta minulý mesiac v nemocnici v Los Angeles. "Keď prešla nemocničnými dverami, bolo to ako keby som ju videla len včera," hovorí Tori. "Obe sme začali nariekať a objali sme sa, povedala som ´ľúbim ťa, mami,´ a ona odvetila ´tiež ťa ľúbim.´ A to bolo všetko. Priala by som si, aby to videl aj otec, ale myslím si, že sa na nás pozerá zhora."

Na otázku, čo ich viedlo k zmiereniu odpovedá, že "nič sa medzi nami neprihodilo. Po prečítaní toľkých príbehov sme si asi obidve pomysleli ´nenávidí ma? urobila som niečo?´ Desili sme sa skontaktovať jedna druhú. Teraz, keď sme sa udobrili sme zistili, že niet dôvodu pre svár," vysvetľuje Spelling a dodáva, že ľutuje stratený rok, keď nekomunikovala so svojou matkou. "Vo vašom srdci ostane prázdne miesto, keď vo vašom živote chýba rodina," hovorí. Spelling spolu so svojim manželom Deanom McDermottom účinkovali v reality šou Tori & Dean: Inn Love, kde divákov vpustili do svojej spálne.

Chceš sa stať súčasťou tímu Bleskoviek? >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu