Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Exmilenec Ďurianovej Assimakopoulos: Kúpil jej obľúbený hotel

Eric Assimakopoulos Zobraziť galériu (3)
Eric Assimakopoulos

BRATISLAVA - Známy pracháč a bývalý milenec Marianny Ďurianovej (30) Eric Assimakopoulos (37) má ďalší hotel. K luxusnému Radisson SAS Carlton hotelu mu nedávno pribudol aj bratislavský Danube, ktorý stojí o kúsok ďalej od jeho prvého úlovku.

Multimilionár sa tak opäť nepriamo priblížil aj k exmilenke Marianne, ktorá sa v Danube vyskytuje pomerne často. Naposledy tam zažila veľké zmierenie s Honzíkom Novotným (30).

Eric Assimakopoulos sa nenápadne vracia medzi slovenskú smotánku. Po tom, čo sa pred vyše troma rokmi objavil po boku moderátorky markizáckeho spravodajstva Marianny Ďurianovej a po tom, čo sa zviditeľnil ako spolumajiteľ luxusného bratislavského hotela, jeho meno sa podpísalo pod ďalšiu snobskú záležitosť. Milionár gréckeho pôvodu rezonuje najnovšieho aj pri kúpe hotela Danube. "Áno, Assimakopoulos kúpil Danube," potvrdil pre Nový Čas zdroj blízky Ericovi. Luxus vyšiel boháča na niekoľko sto miliónov korún.

Na otázku Nového Času, či tuší, že jej exmilenec kúpil Danube, Ďurianová reagovať nechcela. S bývalou láskou sa však teraz bude Marianna stretávať možno častejšie, ako by chcela. Luxusné priestory tohto hotela totiž zbožňuje a za zábavou sem chodieva dokonca pravidelne.

Nový Čas ju tam naposledy odfotil presne 30. novembra o 1.33 hod. ráno, keď sa sem po predvianočnej markizáckej biznis párty vybrala v spoločnosti bývalého priateľa Honzíka Novotného a partie kamarátov. Ešte predtým tu prebehla aj jej "veľká udobrovačka" s Honzíkom po jeho záťahu v Slovinsku. Istému týždenníku sa Mariannu dokonca nedávno podarilo odfotiť v Grékovej spoločnosti. Či párik onedlho spojí aj niečo viac ako obľúbený hotel, je vo hviezdach.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu