Utorok24. september 2024, meniny má Ľubor, Ľuboš, zajtra Vladislav

Ďurianová: Prišla o dieťatko

Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (5)
Marianna Ďurianová

BRATISLAVA – Prežila asi najsmutnejšie chvíle v živote ženy. Presne na Štedrý deň prišla jedna z najobľúbenejších moderátoriek, Marianna Ďurianová (30), o dieťatko. Vo chvíli, keď dostala silné bolesti a začala krvácať, boli pri nej našťastie jej najbližší.

Marianna musela okamžite do nemocnice, kde sa podrobila operačnému zákroku. Podľa informácií Nového Času následkom mimomaternicového tehotenstva moderátorka vzápätí prišla o bábätko...

Iba dva dni po tom, čo Marianna Ďurianová (30) v priamom prenose televízie Markíza potvrdila, že s mníchovským podnikateľom Honzíkom Novotným (30) sa napriek mnohým pokusom o záchranu vzťahu definitívne rozišla, musela čeliť ďalšej rane osudu. Počas najkrajších sviatkov v roku zažila najhoršie chvíle svojho života. V pondelok podvečer dostala plavovlasá moderátorka nečakane obrovské bolesti a kŕče v podbrušku. So silným krvácaním ju okamžite previezli do gynekologicko-pôrodníckej nemocnice Sanatórium Koch. Pri operácii prišla 30-ročná Marianna o bábätko.

Podľa informácií Nového Času mala markizácka moderátorka určité gynekologické problémy už dlhší čas. Lekári jej však až do pondelka nevedeli s určitosťou povedať, o čo presne ide. Jestvovalo totiž viacero alternatív, medzi ktorými pripadalo do úvahy aj mimomaternicové tehotenstvo. Aj keď personál bol zjavne pripravený na všetko, toto asi nečakal nikto... Smutná predtucha sa nakoniec stala skutočnosťou.

Marianna bola aj včera z celej situácie zdrvená. „Je to výsostne súkromná a intímna záležitosť, takže sa k tomu vyjadrovať nebudem,“ povedala stroho. Moderátorka strávila v nemocnici tri dni, počas ktorých ju pravidelne navštevovala jej sestra Darina. V stredu krátko pred pol desiatou doobeda ju zo sanatória vyzdvihla a odviezla domov. Plavovláska z Markízy prežila asi najsmutnejšie Vianoce v živote.

Po dieťatku totiž túžila a zjavne bola ochotná kvôli materstvu dočasne obetovať aj kariéru. „Som pripravená opustiť televíziu na určitý čas, ak by si to starostlivosť o dieťa vyžadovala,“ tvrdila v rozhovoroch ešte počas manželstva s českým moderátorom Liborom Boučkom. Vtedy ešte snívala o veľkej rodine s tromi deťmi...

MIMOMATERNICOVÉ TEHOTENSTVO

Kým pri normálnom tehotenstve sa oplodnené vajícko uhniezdi v maternici, pri mimomaternicovom tehotenstve zárodok uviazne inde, najčastejšie vo vajíčkovode. Tam však plod nemá optimálne podmienky na vývoj a tak odumiera. Mimomaternicové tehotenstvo sa prejavuje intenzívnymi kŕčovitými bolesťami v podbrušku, nepravidelným krvácaním z maternice a neskôr aj krvácaním do brušnej dutiny. Vtedy ide o vážny stav vyžadujúci si okamžitý lekársky zákrok, v opačnom prípade môže žena aj zomrieť.



25.12. 2007 - 14.24 hod.: Mariannina sestra Darina Šipošová navštívila moderátorku v nemocnice na 1. sviatok vianočný.

Ďurianová: Prišla o dieťatko
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Nový Čas)





26.12. 2007 - 09.17 hod.: A v stredu ju krátko po deviatej hodine ráno prišla z nemocnice aj vyzdvihnúť.

Ďurianová: Prišla o dieťatko
Zobraziť galériu (5)





26.12. 2007 - 09.29 hod.: Darina dokonca Marianne zobrala aj tašku s vecami, aby sa plavovláska nemusela namáhať.

Ďurianová: Prišla o dieťatko
Zobraziť galériu (5)





26.12. 2007 - 09.37 hod. Sanatórium Koch Bratislava: Marianna Ďurianová opúšťala v stredu ráno gynekologicko-pôrodnícku nemocnicu zamaskovaná kapucňou a čiernymi okuliarmi.

Ďurianová: Prišla o dieťatko
Zobraziť galériu (5)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu