Utorok24. september 2024, meniny má Ľubor, Ľuboš, zajtra Vladislav

Darina Šipošová-Ďurianová: Znova chce byť v telke

Ďurianovej sestra absolvovala aj kamerové skúšky. Zobraziť galériu (3)
Ďurianovej sestra absolvovala aj kamerové skúšky.

BRATISLAVA - Sestra známej markizáckej moderátorky Marianny Ďurianovej (30), Darina Šipošová-Ďurianová (32), chce urobiť dieru do televízneho sveta, podobne ako jej slávnejšia sestra. Znova sa uchádzala o moderátorský flek v Slovenskej televízii. Ona sa však uskromní aj s moderovaním súťažnej relácie.

Ako najväčšie devízy môže zamestnávateľovi Darina ponúknuť najmä toto: je sestrou známej moderátorky, má blond vlasy, vie rozprávať a usmievať sa.

Kedže moderátor Správneho čísla Ludwig Bagin dostal padáka, Darina si robila zálusk na jeho miesto. Blondínka už televíznu prácu okúsila, ked bola na jar súčasťou redaktorského tímu estévečkárskej relácie Extra. Po pár týždňoch však odtiaľ zdupkala. „Sama neviem, prečo som to vzala, hoci sestra ma upozornila na to, co to so sebou prináša,“ tvrdila vtedy Darina. Marianna však nebola asi dosť dôrazná, keďže Darina už aj po druhýkrát vstúpila do tej istej rieky.

Darina napokon na konkurze neuspela. „Rozhodli sme sa pre spontánneho Paľa Janíka, ktorý sa osvedčil v našej letnej hudobnej šou Môj najmilší hit,“ povedal PR manažér STV Jozef Gogola.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu