Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Markíza: Vianoce aj Silvester v znamení SuperStar

Desiatku finalistov uvidia diváci aj posledný deň v roku. Zobraziť galériu (4)
Desiatku finalistov uvidia diváci aj posledný deň v roku. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Už celé štyri mesiace Markíza „servíruje“ svojim divákom superstáristov všade, kde sa len dá. A tak to bude aj posledný deň v roku.

Málo humoru, ale veľa hudby a spevu, samozrejme, v podaní finalistov speváckej šou Slovensko hľadá SuperStar 3 - tak bude vyzerať markizácky Silvester 2007!

Finalisti SuperStar 3 sú na roztrhanie. Televízia Markíza ich momentálne využíva takmer v každej relácii. A zakomponovala ich aj do silvestrovského programu, ktorý sa nakrúcal v sobotu večer v bratislavskej Inchebe. Samozrejme, na pódiu, kde sa každú nedeľu konajú finálové kolá SuperStar 3. A práve mladí speváci sa stali aj hlavnými protagonistami silvestrovskej zábavy. „SuperStar bol nosný projekt jesennej sezóny v rámci vysielania televízie Markíza a spev predsa k Silvestru neodmysliteľne patrí.

Dve relácie, ktoré pôjdu pred SuperSilvestrom, sú Aj múdry schybí a Susedia, kde bude hovoreného slova dosť,“ povedala dramaturgička speváckej šou Gabika Drobová, ktorá sa podieľala aj na silvestrovskom programe. V ňom si desiati finalisti zaspievali duetá so známymi hviezdami slovenskej pop-music. Ale na pódiu sa predviedli aj všetci traja porotcovia Dara Rolins (35), Paľo Habera (45) a Laco Lučenič (55), a dokonca aj dvanástka semifinalistov.

KTO SI S KÝM NA SILVESTRA ZASPIEVA?

Dominika Mirgová (15) si zaspievala pesničku s Cigánskymi diablami, Vierka Berkyová (16) sa predstavila so skupinou Kmeťoband, Alex Zelezníková (20) s Jankom Kuricom, Ivanka Kováčová (17) si vychutnala pesničku s Petrom Nagyom, Marcel Berky (17) si zaspieval s bronzovou Slávicou Zdenkou Prednou, Robo Šimko (18) to rozbalil so skupinou Gladiator, Michal Chrenko (17) sa predstavil s Oľgou Záblackou a miláčik tínedžeriek Martin Konrád (15) predviedol šou s Robom Miklom.

Markíza: Vianoce aj Silvester
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Nový Čas)


Markíza: Vianoce aj Silvester
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Nový Čas)


Markíza: Vianoce aj Silvester
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Nový Čas)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu