Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Šéf Lord of the Dance Michael Flatley neznásilňoval, dostane milióny

Michael Flatley
Michael Flatley

LOS ANGELES - Slávny tanečník a choreograf Michael Flatley (49) dostane 11 miliónov dolárov ako odškodné v spore so ženou, ktorá ho v roku 2002 obvinila zo znásilnenia a sama od neho žiadala miliónové odškodné.

Finančné vyrovnanie Flatleymu priznali po tom, čo sa pred súdom dokázalo, že šlo o krivé obvinenie a vopred premyslený plán. Informuje o tom spravodajský server britskej BBC.

Američan írskeho pôvodu Michael Flatley, ktorý je zapísaný v Guinnessovej knihe rekordov ako majiteľ najrýchlejších nôh na svete, je s výsledkom sporu s realitnou agentkou Tynou Mariou Robertsonovou spokojný. "Slečna Robertsonová sa pokúsila zo mňa šírením lží vytiahnuť peniaze," povedal zakladateľ legendárnych Lord of the Dance.

Robertsonová tvrdila, že ju Flatley znásilnil v októbri 2002 v hoteli v Las Vegas, keď ho prišla navštíviť. Jej advokát sa tanečníkovi vyhrážal podaním žaloby, ak Flatley nebude súhlasiť s miliónovým finančným vyrovnaním. Tanečník ale odmietol zaplatiť a tvrdil, že žena s ním mala pohlavný styk dobrovoľne a ešte sa spolu ráno v príjemnej nálade naraňajkovali.

Minulý rok sa Robertsonová obrátila na súd s požiadavkou o náhradu škody vo výške 33 miliónov, čo bolo ale v občianskoprávnom konaní zamietnuté. Flatley na to zareagoval žiadosťou o odškodnenie vo výške 100 miliónov dolárov kvôli ohováraniu a vydieraniu.

Flatley, ktorý so svojou tanečnou šou cestoval roky po svete, mal minulý rok zdravotné problémy, ktoré spôsobila vírusová infekcia. Vystupovať začal po dlhej dobe minulý mesiac, keď sa objavil v televíznej tanečnej súťaži Dancing with the Stars.

Michael Flatley a Lord of the Dance



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu