Utorok1. október 2024, meniny má Arnold, zajtra Levoslav

Backstreet Boys sú úspešní aj bez Kevina

Backstreet Boys
Backstreet Boys

LOS ANGELES - V roku 1993 predpovedali chlapčenskej skupine Backstreet Boys len krátku kariéru s niekoľkými hitmi, no tých povestných pätnásť minút slávy trvá aj dnes, 14 rokov po vzniku amerického boybandu.

Rodáci z Floridy len nedávno vydali šiesty štúdiový album, ktorý v americkom Billboarde debutoval na siedmej priečke, v rádiách ho reprezentuje prvý singel Inconsolable.

"Sme nesmierne radi, že máme na celom svete fanúšikov, ktorí nás neopustili. Stále sme spolu, no na druhej strane rešpektujeme osobnú slobodu každého z nás, aj preto sme si v rokoch 2002 až 2004 dopriali tvorivú prestávku," povedal člen skupiny Howie Dorough, ktorý sa v decembri žení. Backstreet Boys sa na poslednom albume Unbreakable predstavili už bez Kevina Richardsona, ktorý združenie opustil pre bližšie nedefinované osobné záujmy.

"Nahrávanie našej novej platne bolo bez Kevina ťažké. Boli sme spolu dlhé roky a žili sme v podstate ako rodina. Odchod Kevina by som prirovnal k odchodu syna na vysokú školu - syn odišiel, no zvyšok rodiny zostáva stále pohromade," povedal o zmene v skupine 34-ročný Howie D.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu