Utorok1. október 2024, meniny má Arnold, zajtra Levoslav

Chlapci z ulice sa vracajú!

Backstreet Boys
Backstreet Boys

Keď sa pred piatimi rokmi odmlčali, zdalo sa, že ich kariéra je na konci. Nie je to však pravda. BACKSTREET BOYS sú späť!

Kevin Richardson vysvetľuje dôvody rozpadu skupiny takto: „Stále sme boli na cestách, žili sme v akejsi bubline a nevnímali realitu. Postupne sme stratili nielen motiváciu, ale aj záujem o bežné veci okolo nás. Občas potrebujete trochu vypnúť, dobiť si baterky, aby ste boli schopní ísť ďalej. Presne to sme urobili aj my.“ Kevin priznáva, že v roku 2000, keď sa v skupine jednomyseľne rozhodli dať si na určitý čas pauzu, mali konečne možnosť obzrieť sa do minulosti. „Boli sme z našich úspechov nesmierne šťastní, ale na tú chvíľu nám naozaj stačilo!“

AJ nad priepasťou

Členovia populárnej chlapčenskej skupiny využili čas nielen na oddych, ale zaplnili ho i rozličnými novými aktivitami. Kevin skúšal počas pauzy šťastie na Broadwayi a londýnskej muzikálovej scéne, Nick Carter vydal sólový album, Brian Littrell sa stal otcom a Howie Dorough pracoval vo svojej nadácii, ktorú založil po tom, čo v roku 1998 stratil staršiu sestru. Najťažšie to mal AJ McLean, ktorý bojoval s osobnými problémami. „Stál som na okraji priepasti. Na rozdiel od mojich spoluhráčov som sa nedokázal vyrovnať s našou obrovskou popularitou. Veľmi mi však pomohla rodina. Opäť som dostal chuť žiť,“ vyjadril sa v médiách.

Návrat vo veľkom štýle

Backstreet Boys oslavujú po päťročnej prestávke comeback, sú plní elánu, nových nápadov a ich fanúšikovia jasajú. Počas svojej kariéry predali 73 miliónov cédečiek a patrili k jednej z najobľúbenejších chlapčenských skupín v histórii populárnej hudby. Ich harmonicky znejúce vokály a nadčasové melódie sú dobrým odrazovým mostíkom na to, aby sa im bombastický návrat na scénu podaril!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu