Utorok1. október 2024, meniny má Arnold, zajtra Levoslav

Kapelu Backstreet Boys opúšťa jej najstarší člen

Backstreet Boys
Backstreet Boys

ORLANDO - Americká chlapčenská kapela Backstreet Boys sa lúči so svojím najstarším členom. Podľa vyhlásenia zverejneného na internetovej stránke skupiny ju opúšťa Kevin Richardson (32), ktorý chce ísť ďalej vlastnou cestou, píše agentúra AP.

"Je to pre mňa veľmi ťažké rozhodnutie, ale musím ísť v živote ďalej," uviedol Richardson vo vyhlásení. Skupina z Orlanda na Floride vyvolala koncom 90-tych rokov minulého storočia novú vlnu šialenstva tínedžerských kapiel. Dospievajúcich divákov očarila nielen precítenými, harmonicky ladiacimi hlasmi, ale tiež synchronizovanými krokovými variáciami a upraveným vzhľadom "dobrých chlapcov". Kapela vydala tri albumy, z ktorých sa po celom svete predalo viac ako 35 miliónov kusov.

Zvyšní členovia kapely - AJ McLean, Nick Carter, Howie Dorough a Brian Littrell - zatiaľ tvrdia, že sa nebudú Richardsona snažiť nahradiť. "Dvere pre neho budú stále otvorené, keby sa chcel vrátiť do Backstreet Boys. Prajeme mu len to najlepšie v budúcich krokoch," píše skupina na webovej stránke.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu