Streda2. október 2024, meniny má Levoslav, zajtra Stela

Amy Winehouse: Zatkli jej manžela!

Amy a Blake majú problémy so zákonom. Zobraziť galériu (12)
Amy a Blake majú problémy so zákonom.

LONDÝN - Polícia zatkla manžela britskej speváčky Amy Winehouse. Blake Fielder-Civil má budúci týždeň predstúpiť pred súd na základe obvinenia, že zbil barmana.

Polícia v súvislosti s jeho zatknutím zadržala aj niekoľko mužov, ktorí sú podozriví zo snahy mariť výkonu spravodlivosti. Fielder-Civil, ktorého budú súdiť v pondelok, údajne spolu s ďalším mužom úmyselne spôsobil ťažké ublíženie na zdraví barmanovi Jamesovi Kingovi. Denník Daily Mirror napísal, že polícii oznámil, že má dôkazy o snahe podplatiť svedkov, aby zmenili výpoveď.

Polícia v piatok večer vnikla do speváčkinho domu v londýnskej štvrti Camden Town, ale ani ona, ani Fielder-Civil v tom čase neboli doma. Speváčkin hovorca Shane O'Neill médiám oznámil, že policajná akcia nemá nič spoločné s drogami a že Amy je v poriadku a nezatkli ju.

O Amy Winehouse, ktorá vlani zaznamenala úspech hitom Rehab o odmietnutí protialkoholického a protidrogovej liečby, sa hovorí, že užíva drogy a z profesionálneho hľadiska je veľmi nespoľahlivá.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu