Štvrtok3. október 2024, meniny má Stela, zajtra František

Howard z Take That sa zranil na koncerte

Howard Donald (druhý zľava) si počas vystúpenia poranil hrudník. Zobraziť galériu (11)
Howard Donald (druhý zľava) si počas vystúpenia poranil hrudník.

Hviezda skupiny Take That, 39-ročný spevák Howard Donald sa rýchlo zotavuje po zranení, ktoré utrpel na hrudníku počas vystúpenia na turné Beautiful World European Tour. Informoval o tom spravodajský portál BBC.

Donalda prepustili v sobotu z nemocnice a očakáva sa, že sa pridá k ostatným členom skupiny v nemeckom meste Hamburg. Hovorkyňa skupiny však poznamenala, že nie je jasné, či sa spevák už objaví na turné. Ale ako dodala: "Všetko nasvedčuje tomu, že to bude skoro."

Členovia skupiny Mark Owen, Gary Barlow a Jason Orange navštívili Howarda v noci po vystúpení vo Viedni a spolu s tanečníkmi a muzikantmi ho povzbudzovali. Európske turné sa začalo 11. októbra v Belfaste a skončí sa 20. novembra v Manchestri. Skupina Take That na ňom predstaví svoj nový album s názvom Beautiful World.

Skupina Take That vznikla v roku 1990 v anglickom Manchestri. Preslávila sa ako prvá chlapčenská skupina v Británii - mali byť európskou odpoveďou na americkú päticu New Kids on the Block. BBC ich označila za najúspešnejšiu britskú skupinu od dôb Beatles.

Počas svojej kariéry v rokoch 1990 - 1996 vytvorili osem piesní, ktoré sa dostali na prvú priečku britskej singlovej hitparády. Ich úspech ovplyvnil dianie na britskej hudobnej scéne počas nasledujúcich desaťročí a podľa ich vzoru vznikali formácie ako East 17, Boyzone, Blue, Westlife alebo A1.

V roku 1996 sa skupina rozpadla. Po nakrútení dokumentu For The Record (2006) a vydaní najväčších hitov, ohlásili 25. novembra 2005 vo štvorici (bez Williamsa) spoločné turné The Ultimate Tour 2006. V utorok 9. mája 2006 oznámili, že po desiatich rokoch nahrajú nový album.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu