Pondelok7. október 2024, meniny má Eliška, Elisa, zajtra Brigita

Martina Schindlerová: Prečo opustila Zahradníka?

Martina Schindlerová a Peter Kollár zahĺbení do práce.
Martina Schindlerová a Peter Kollár zahĺbení do práce.

BRATISLAVA - Ich láska prešla prvou veľkou skúškou! Martina Schindlerová (18) sa zbalila a odišla na chatu do Česka, kde jej robili spoločnosť traja chlapi!

Svojho priateľa Branislava Zahradníka (34) nechala doma a ten mohol len dúfať, že mu Martina bola verná a venovala sa naozaj len hudbe. „Známi ma podpichovali, či sa ju nebojím pustiť na chatu s troma muzikantmi. Urobil som to, hoci to bolo pre mňa ťažké. Už som však počul zopár nových pesničiek a vyzerá to tak, že tam naozaj aj pracovali,“ hovorí Braňo, ktorý sa na takmer dva týždne stal slameným vdovcom.

Martina bola na chate kúsok od Brna s hudobným producentom Oskarom Rózsom (35), hudobníkom Ľubošom „Umelcom“ Priehradníkom (35) a textárom Petrom Kollárom (34). Lenže Ľubo Priehradník je známy zvodca speváčok, veď mal románik napríklad aj s Mishou. Braňo preto svoju lásku pravidelne kontroloval.

„Snažil som sa s Martinou byť v každodennom kontakte, ale občas som bol trochu nervózny, pretože tam bol dosť zlý signál a nedalo sa jej dovolať,“ priznáva Braňo.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu