Pondelok7. október 2024, meniny má Eliška, Elisa, zajtra Brigita

Zahradník a Schindlerová: Tajná svadba?

Včera okolo 17. hodiny prišli Martina a Braňo ešte ako zaľúbenci na Donovaly. Budú z nich dnes manželia Zahradníkovci? Zobraziť galériu (20)
Včera okolo 17. hodiny prišli Martina a Braňo ešte ako zaľúbenci na Donovaly. Budú z nich dnes manželia Zahradníkovci?

DONOVALY - Budú sa dnes Martina Schindlerová (18) a Braňo Zahradník (34) brať? To je otázka, na ktorú viacerí z okruhu prominentného páru hľadajú odpoveď.

O dnešnom magickom dátume - ako termíne ich sobáša - sa hovorilo už začiatkom roka, no vtedy Zahradník informáciu poprel slovami: „V ten deň budem síce v sobášnej sieni, ale iba ako oddávajúci.“ Avšak tejto poslaneckej úlohy sa pred pár dňami nečakane vzdal a so speváčkou v tajnosti odišiel na chalupu na Donovaloch. A zdá sa, že tam niečo chystajú...

Všetko navedčuje tomu, že Martina a Braňo si dnes - 7.júla - po dvoch rokoch sľúbia vernosť. Dvojica doslova ušla z Bratislavy a utiahla sa do ich nového víkendového hniezdočka na Donovaloch. Hoci bolo včera v známom turistickom centre daždivé počasie, akonáhle prestalo pršať, Braňo siahol po kosačke a začal upravovať trávnik okolo domu. Akoby sa chystal na dnešný veľký deň... Tajnej príprave sobáša nasvedčuje aj to, že párik odmietol o tejto udalosti čokoľvek povedať. Včera sa pred reportérmi Nového Času doslova zabarikádoval do chalupy, nedvíhal telefóny a nereagoval ani na esemeskové výzvy.

Hoci Martina vždy snívala o sobáši v bratislavskom kostole, kde už mala od detsva vyhliadnutého aj farára, teraz, zdá sa, zmenila názor. Sobáš síce bude v kostole, ale úplne tajný - bez známych, priateľov a s najväčšou pravdepodobnosťou aj bez Martininých rodičov.

Zahradník už má za sebou jedno manželstvo a je otcom dvoch potomkov, Schindlerová vstúpi do stavu manželského prvýkrát. No o svadbe má reálne predstavy: „Bude v sobotu a príde spontánne. Svadba je podľa mňa nevyhnutne podstatná, keď je žena tehotná. Všetko má svoj čas,“ povedala speváčka nedávno v rozhovore pre týždenník Šarm. Záhadou však zostáva, prečo okolo tejto krásnej udalosti robia toľko tajností?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu