Streda2. október 2024, meniny má Levoslav, zajtra Stela

Kate Hudson: Muži sú primitívne tvory

Kate Hudson Zobraziť galériu (10)
Kate Hudson

LOS ANGELES – Presne pred rokom sa herečka Kate Hudson rozišla s manželom Chrisom Robinsonom. Krátko nato začala randiť s kolegom Owenom Wilsonom.

Ich vzťah však od začiatku fungoval ako na hojdačke a po mnohých vzletoch a pádoch sa pred časom rozišli. Kate sa vraj už zmierila s faktom, že muži sú primitívne tvory, od ktorých nemožno očakávať vernosť.

„Od primitívnych bytostí ako sú muži, sa neočakáva, že budú monogamní... Samozrejme, každému patrí, čo chce. Ale časť toho, čo na mužoch milujem, je to, že je pre nich ťažké byť monogamní. Myslím, že ženy, potrebujú dlhší čas, kým muža radšej pochopia, namiesto toho aby ho menili. A naopak,“ vyhlásila Kate v rozhovore pre Harper´s Bazaar.

Dcéra Goldie Hawn vraj rovnako ako jej matka nedokáže žiť bez sexu. „Sexuálna energia je to, čo ma poháňa. Nielen samotný sex, hovorím o sexuálnej energii. Moja mama je na tom rovnako. Jej energia je veľmi zmyselná, veľmi sexuálna. Moji rodičia vždy hovorili, sex je najlepšia vec na svete, je to skvelá zábava, keď s tým začneš, budeš ho milovať. Vštepovali mi, aby som nezabudla, že sex je oveľa krajší, keď človek niekoho miluje,“ zverila sa hviezda filmu Život s Helenou britskému časopisu Night and Day.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu