Pondelok7. október 2024, meniny má Eliška, Elisa, zajtra Brigita

Hovorkyňa Fajtová: Dnes sa z nej stane Králová!

S prípravami na svadbu si dala budúca nevesta načas. Zobraziť galériu (5)
S prípravami na svadbu si dala budúca nevesta načas.

BRATISLAVA - Zoznámili sa vďaka HZDS a za svoj veľký deň si vybrali magický siedmy júl. Prominentný párik, Mečiarova exhovorkyňa Magdaléna Fajtová (25) a bývalý redaktor Markízy Braňo Král (27) si svoje áno povedia dnes v kruhu najbližších. Mladomanželov vzápätí čaká kráľovská hostina na zámočku v Topoľčiankach.

Bývalá miss a fitneska, ako aj jedna z najkrajších hovorkýň politickej strany Magdaléna Fajtová (25) sa v hnutí popri Vladimírovi Mečiarovi zoznámila aj so svojou životnou láskou Braňom Králom (27). „Bolo to osudové stretnutie. Je smiešne, že už roky bývame na tej istej bratislavskej ulici, ale stretli sme sa až vďaka HZDS,“ prezradila Fajtová.

Obaja zaľúbenci dnes pôsobia na ministerstve pôdohospodárstva. Ona ako hovorkyňa, on ako poradca. „Získa si ma pracovitý muž s dobrým srdcom,“ prezradila Magda raz v dotazníku, ako by mal vyzerať jej nastávajúci. „Škaredú by som si určite nevybral,“ kontroval zas s humorom Braňo.

Dvojica pozvala na svoju dnešnú svadbu všetky známe tváre hnutia, ako aj svojich kolegov z hovorcovskej branže. Pozvaniu od snúbencov sa potešil aj šéf HZDS Vladimír Mečiar. Ten Magde pripomenul, že „hrdličky“ sa poznajú aj vďaka nemu. Zaľúbenci pôvodne plánovali romantickú svadbu, na ktorú sa privezú na koči ťahanom koňmi. Ako to však dopadne naozaj, prezradiť nechceli.

Novému Času sa podarilo zistiť, že najskôr prebehne cirkevný obrad a potom sa mladomanželia poberú na zámoček v Topoľčiankach. Tu spečatia svoj zväzok cirkevným sobášom určeným pre najbližšiu rodinu. „Keď už si beriem Kráľa, tak nech je to na zámku,“ smiala sa Fajtová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu