Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Johnny Depp si bozk s Keirou neužil

Keira si bozk s Johnnym vydupala u režiséra, Johnnymu však prekážal vekový rozdiel. Zobraziť galériu (2)
Keira si bozk s Johnnym vydupala u režiséra, Johnnymu však prekážal vekový rozdiel.

LOS ANGELES - Kým herečka Keira Knightley (22) si u režiséra trilógie Piráti Karibiku Gora Verbinskeho vydobyla filmový bozk so 43-ročným Johnnym Deppom, samotný herec si ho vôbec neužil.

Naopak - pripadal mu zvláštny. Filmový kapitán Jack Sparrow zdôvodnil svoj pocit veľkým vekovým rozdielom medzi ním a Keirou. Medzi hercami je rozdiel 21 rokov a ich bozk v závere druhej časti s podtitulom Truhlica mŕtveho muža bol pre Johnnyho ťažko prijateľný.

„Bozky sú pre mňa vždy nepríjemné a v tomto prípade najmä preto, že sme predtým s Keirou neboli v podobnej situácii. Veď ona má akoby tri a ja tisíc rokov!“ zdôvodnil Johnny svoj postoj k bozku, pri ktorom Keira, alias Elizabeth Swann, pripútala Jacka Sparrowa na palube Čiernej perly. „Poznáme sa už dlhé roky, a keď to zrazu prišlo, spýtal som sa sám seba: ‚Som na to pripravený?‘ Ale potom som to jednoducho urobil. Bolo to niečo ako akrobatický kúsok,“ skonštatoval herec s dávkou humoru. Samotná Keira si bozk užila, veď si ho od režiséra Verbinského sama vyžiadala.

„Hovorila som mu: ‚Daj mi jeden bozk, len jeden bozk.‘ Dostala som ho a bolo to dobré, naozaj dobré,“ pochvaľovala si mladá Britka. Ďalšie však už neprišli. V tretej časti Piráti Karibiku: Na konci sveta sa dokonca objaví scéna, kde chce Elizabeth pobozkať Jacka, ten však povie: „Nie, raz stačilo.“ Na druhej strane sa jej však okrem bozkov s Orlandom Bloomom dostalo bozku aj od Jacka Davenporta, ktorý stvárnil admirála Jamesa Norringtona.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu