Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Orlando Bloom je krajší ako Johnny Depp!

Orlando Bloom si v úlohe Williama Turnera podmanil údajne viac žien ako jeho kolega Johnny. Zobraziť galériu (15)
Orlando Bloom si v úlohe Williama Turnera podmanil údajne viac žien ako jeho kolega Johnny.

LOS ANGELES - Orlando Bloom alebo Johnny Depp? Spor ženskej časti fanúšikov filmovej trilógie Piráti Karibiku o príťažlivosti hlavných hrdinov je zrejme vyriešený.

Postarala sa o to britská herečka Naomie Harris, ktorá v pokračovaní stvárnila kňažku voodoo Tiu Dalmu. Podľa Naomie má jednoznačne navrch Orlando Bloom, filmový džentlmen William Turner.

Hoci na prvý pohľad by sa zdalo, že favoritom v tomto súboji je 43-ročný Johnny Depp, alias pirátsky kapitán Jack Sparrow, sympatická Naomie (30) má iný názor. „Orlanda zbožňujem,“ prezradila jednému newyorskému denníku rodáčka z Londýna.

Svoje sympatie zdôvodnila tým, že Orlando je v živote džentlmen rovnako ako na plátne. „Keď sme nakrúcali Pirátov Karibiku 2, hneď v prvý deň som prechladla v lietadle. Boli tam so mnou všetci - Geoffrey Rush, Johnny aj Orlando - a bola som dosť vystrašená. Ledva som rozprávala, ale vtom ku mne prišiel Orlando so sirupom proti kašľu. Bol veľmi milý a pomyslela som si: ,Áno, ty si ten krajší‘,“ prezradila Naomie, ktorá si zahrala aj v treťom diele filmu Piráti Karibiku: Na konci sveta. Ten má na Slovensk u premiéru 24. mája.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu