Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Ďalšie pokračovanie Pirátov Karibiku: Johnny áno, Orlando nie

Johny Depp a Orlando Bloom.
Johny Depp a Orlando Bloom.

LOS ANGELES - Keď pred štyrmi rokmi vyšiel prvý film Piráti Karibiku: Prekliatie Čiernej perly, nikto nepredpokladal, že by sa pirátsky film dočkal takého obrovského úspechu.

Výsledkom bolo pokračovanie a vytvorenie trilógie. Teraz, v čase premiéry tretej časti, sa špekuluje už aj o štvrtej. Kým hlavný hrdina Johnny Depp by ju prijal, Orlando Bloom by už nepokračoval.

O štvrtom diele pirátskeho príbehu sa hovorí už dlhšie a fanúšikovia kapitána Jacka Sparrowa by sa mu potešili. Rovnaký názor má aj jeho samotný predstaviteľ Johnny Depp. „Pokiaľ to robíte zo správneho dôvodu, prečo nie?“ odpovedal 43-ročný herec rečníckou otázkou na otázky novinárov a dodal aj podmienky pokračovania: „Ak budeme mať dobrý príbeh, kde môžeme vymyslieť niečo absurdné, zábavné alebo úplne šialené.“ Kým Johnny má k pokračovaniu pozitívny vzťah, ďalší hrdina z trilógie Orlando Bloom má iný názor.

„Zažili sme veľa zábavy pri tvorbe filmu, ale myslím si, že toto je naozaj koniec trilógie,“ povedal predstaviteľ filmového Williama Turnera. Sám však vie, že všetko bude na producentoch. „Zatiaľ ešte nepovedali, že toto je naozaj koniec našej cesty,“ priznal 30-ročný rodák z anglického Kentu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu