Pondelok7. október 2024, meniny má Eliška, Elisa, zajtra Brigita

Misska Manová: Za titul zhrabne milióny

Katarína Manová Zobraziť galériu (8)
Katarína Manová

PEZINOK - Krásna Katarína Manová si vďaka víťazstvu vo svetovej súťaži krásy Miss Intercontinental poriadne prilepšila!

Na bankové konto jej pribudli milióny a ďalšie získa po skončení kraľovania. Okrem toho si celý rok bude žiť ako skutočná kráľovná. Výhra totiž zahŕňa aj ubytovanie v luxusných apartmánoch, bezplatné cesty lietadlom a rôzne iné „drobnosti“...

"Za víťazstvo som dostala finančnú hotovosť, ktorá sa pohybuje v niekoľkých desiatkach tisícov dolárov. Má to dosť veľa núl," povedala s blaženým úsmevom dcéra bohatého pezinského podnikateľa, presnú sumu však konkretizovať odmietla. No podľa informácií Nového Času sa suma za prvenstvo vo svetovej súťaži krásy šplhá až k ôsmim miliónom slovenských korún! O svoju budúcnosť sa však kráska nemusí báť ani po skončení svojho kraľovania. Milióniky pribudnú na jej bankové konto aj budúci rok: "Finančná suma sa vypláca na dva razy. Prvú som dostala hneď po skončení súťaže, ďalšiu mi dajú po skončení môjho kraľovania."

A ani to ešte nie je všetko. Okrem tučného balíka môže misska celý rok bývať v luxusnom apartmáne v Nemecku a v Paname a lietať do celého sveta zadarmo - najbližšie ju čakajú cesty do Egypta a Číny. "Okrem toho sú tam tiež drobnosti ako šperky, šaty, plavky a drahá kozmetika či poukážky na nákup oblečenia a podobne," vyratúva svoje skalpy za titul Miss Intercontinental víťazka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu