Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Cameron Diaz: Kríza tridsiatničky?

Americká herečka Cameron Diaz vie, čo nechce, ale nevie, čo chce. Zobraziť galériu (15)
Americká herečka Cameron Diaz vie, čo nechce, ale nevie, čo chce.

LOS ANGELES - Hollywoodska herečka Cameron Diaz (34) si dáva v kariére pauzu. Údajne si potrebuje dať do poriadku osobný život a konečne sa usadiť.

Zároveň však vyhlásila, že vydávať sa ešte nebude, pretože sa bojí záväzkov. Čo potom vlastne chce priateľka popového speváka Justina Timberlaka (25)?

Cameron Diaz práve dokončila po boku hereckých kolegov Juda Lawa a Kate Winslet nakrúcanie svojho nového filmu Dovolenka. Možno práve ten ju podnietil k rozhodnutiu, že si potrebuje dlhší čas od práce oddýchnuť. „V dvadsiatke som pracovala veľmi tvrdo. Teraz mi došlo, že aj napriek tomu, že herectvo milujem, musím si nájsť iný spôsob, ako žiť svoj život,“ prezradila Cameron pre americký časopis Empire. V televíznej talkshow populárnej americkej komičky Ellen DeGeneres však rezolútne vyhlásila, že vydávať sa nebude, a neplánuje ani deti, pretože má chorobný strach zo záväzkov.

Tridsiatnička Cameron sa zrejme bojí zodpovednosti. Alebo je problém v niečom úplne inom? Jej priateľ Justin Timberlake, s ktorým je spolu už štyri roky, je totiž takmer o desať rokov mladší. Herečka si možno uvedomila, že jej partner nie je dostatočne zrelý na vážne životné kroky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu