Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Johnny Depp sa bude sťahovať na ostrov

Hollywoodsky herec chce žiť aj s rodinou na Bahamách v Karibiku. Zobraziť galériu (11)
Hollywoodsky herec chce žiť aj s rodinou na Bahamách v Karibiku.

LOS ANGELES - Jack Sparrow, alias Johnny Depp, chce opäť zmeniť bydlisko. Po tom, ako odišiel z rušného Los Angeles a presťahoval sa na pokojný francúzsky vidiek, plánuje ďalší presun. Hoci sa ešte donedávna zaprisahával k láske ku Francúzsku, teraz sa chce usadiť na Bahamách, ktoré mu učarovali počas nakrúcania Pirátov z Karibiku.

Johnny chce vychovať svoje dve deti - 7-ročnú Lily-Rose Melody a o tri roky mladšieho Jacka - na opustenom bahamskom ostrove, ktorý kúpil ešte v roku 2004. Populárny Američan sa tak zrejme čím ďalej, tým viac zžíva s postavou pirátskeho kapitána Jacka Sparrowa z trilógie Piráti z Karibiku a chce žiť v oblasti korzárov. "Je tam krásne, všade vládne pokoj, voľnosť a človek sa cíti uvoľnený," vychvaľuje 43-ročný Johnny novovyhliadnuté miesto na život. "V budúcnosti tu chcem stráviť čo najviac času, pretože je tu úplne iný spôsob života," povedal ďalej herec, ktorý je ženatý s francúzskou speváčkou a modelkou Vanessou Paradise (32).

Ktovie, čo si o tom myslí ona a či vôbec chce opustiť milované Francúzsko. Johnny chce preto rozdeliť čas čo najrozumnejšie. "Bude to naša domovská základňa, ale budeme tráviť čas aj vo Francúzsku a Štátoch. Naše deti tak budú môcť vyrastať v rozličných kultúrach," dodal filmový Jack Sparrow. Druhé pokračovanie Pirátov z Karibiku pod názvom Truhlica mŕtveho muža medzičasom už tretí týždeň vedie rebríček návštevnosti v USA. Na Slovensku bude mať tento trhák premiéru vo štvrtok.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu