Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Piráti utekali pred tropickou búrkou

Johnny Depp a Orlando Bloom (vpravo) nakrúcali uprostred hurikánovej sezóny na Bahamách. Zobraziť galériu (4)
Johnny Depp a Orlando Bloom (vpravo) nakrúcali uprostred hurikánovej sezóny na Bahamách.

LOS ANGELES - Doslova o život išlo hercom pri nakrúcaní tretej, záverečnej časti úspešnej pirátskej trilógie Piráti z Karibiku: Truhlica mŕtveho muža. Vyhnúť sa tropickej búrke - to bol asi najnebezpečnejší kaskadérsky kúsok, ktorý musel Johnny Depp ako kapitán Jack Sparrow podstúpiť. Nakrúcalo sa na Bahamách počas hurikánovej sezóny a viac ako 600-členný štáb museli evakuovať.

„Každý deň sme dostávali správy z Národného hurikánového centra. Všetci sme mali ešte v živej pamäti obrázky z hurikánu Katrina v Louisiane a Mississippi. Bolo naozaj zvláštne sedieť tam s režisérom Gorom Verbinským a producentom Jerrym Bruckheimerom a striehnuť, kedy príde búrka. Mali sme naozaj strach nakrúcať na takom riskantnom mieste práve uprostred hurikánovej sezóny. Nechápem, prečo sme tam museli byť práve v tom čase. Je to vtedy lacnejšie? Nerozumiem tomu,“ hovorí herec Johnny Depp o svojich nie práve príjemných zážitkoch z Bahám.

Po tom, ako celý štáb dostal príkaz na evakuáciu, herec odletel rovno do Los Angeles za svojimi deťmi. „Bol som šťastný, že som sa odtiaľ dostal včas,“ priznáva Depp. Záverečný diel Pirátov z Karibiku s rozpočtom vyše 300 miliónov dolárov (viac ako deväť miliárd korún) nakrútili spoločne s druhým dielom a do kín by sa mal dostať na budúci rok.

Vyhraj účasť na stredoeurópskej premiére Piráti Karibiku: Truhlica mŕtveho muža! >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu